Την Τρίτη στις 13:00 θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρεθύμνου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Σύνταξη σχεδίου 1ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού δήμου Ρεθύμνης έτους 2025.
2. Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης Προϋπολογισμού δήμου Ρεθύμνης έτους 2025 που αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου.
3. Έκθεση υλοποίησης του προϋπολογισμού δήμου Ρεθύμνης Δ΄ Τριμήνου έτους 2024.
4. Καθορισμός του τρόπου ανάθεσης επιλεγμένων τμημάτων της μελέτης για την «Προμήθεια γραφικής ύλης και εποπτικού υλικού για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρεθύμνης» κατ’ εφαρμογή της παρέκκλισης του άρθρου 6 παρ.10 του ν.4412/2016.
5. Καθορισμός και έγκριση όρων μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση «Μίσθωση Ακινήτου για τη στέγαση του ΚΕΠ Ρεθύμνου του Δήμου Ρεθύμνης».
6. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση Βατότητας Δημοτικής οδού από Σταυρωμένο προς Αμνάτο».
7. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (τακτοποιητικού) εργασιών του έργου «Βελτίωση πρόσβασης αγροτικής οδού στις Σαϊτούρες».
8. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου « Στηθαία ασφάλειας δημοτικών οδών».
9. Έγκριση πρόσληψης ιατρού με σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) δήμου Ρεθύμνης.
10. Έκδοση ή μη τοπικής κανονιστικής απόφασης για την χωροθέτηση τεσσάρων (4) προσωπικών θέσεων στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, δύο (2) θέσεων στάθμευσης κοινής χρήσης ΑμεΑ και κατάργηση μίας (1) θέσης στάθμευσης κοινής χρήσης ΑμεΑ.
11. Έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης της δαπάνης για τη μετάβαση του δημάρχου Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη, στη Νάπολη Ιταλίας.