Την ομάδα της Ηλιούπολης στην νοτιοδυτική πλευρά της Αττικής θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα κορίτσια του Ν.ΟΠΕΡ. Η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη πλην όμως, όλα έχουν δυσκολέψει από τη στιγμή που ο κυανοκίτρινος σύλλογος βρίσκεται κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη.
Οι κοπέλες του Νεκτάριου Νικάκη και της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχουν αντιληφθεί ότι αντίπαλός τους είναι μονάχα το νικηφόρο αποτέλεσμα ανεξάρτητα με το βεληνεκές που διαθέτει η ομάδα στο αντίπαλο τερέν.
Το… καλό είναι ότι οι κύριοι διεκδικητές της παραμονής, το Αιγάλεω και η Παναχαϊκή θα βρεθούν αντιμέτωποι στο “Σίτι”. Οι Ρεθεμνιώτισσες θα αναζητούν ένα τελικό αποτέλεσμα που θα συνέκλινε στο 2-3 υπέρ των Πατρινών. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας εκ των Αιγάλεω, Παναχαίκής θα χάσουν βαθμό ή βαθμούς.
… Και για να μπορεί να χαμογελάσει ο Ν.ΟΠΕΡ θα πρέπει να καρπωθεί κι εκείνος βαθμό ή βαθμούς στην Ηλιούπολη για να ανταποκριθεί στο δώρο αυτό.
Α2 Γυναικών – Α’ Ζώνη – 20η αγωνιστική
Σάββατο 8 Μαρτίου
Α’ Ηλιούπολης, 16.00: Ηλιούπολη – Ν.ΟΠEΡ
Διαιτητές: Βέντρας, Μαλκοπούλου.
Λύκειο Μελισσίων, 18.00: Φοίβος – Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Κατσιάρας.
«Στ. Βενέτης», 18.00: Αιγάλεω – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Μεταξά, Τριανταφυλλόπουλος.
«Ν. Παξιμαδάς», 18.30: Πετρούπολη – Αργυρούπολη
Διαιτητές: Καλούδας, Μπασκάκη.
Κυριακή 9 Μαρτίου
2ο Χαϊδαρίου, 15.30: Θρίαμβος – Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Παπαθανασίου, Καπότης.
Ε.Α.Κ. Χανίων, 16.00: Κύδων – Αγία Παρασκευή
Διαιτητές: Κουνδουράκη, Λινοξυλάκη.