Στο πλαίσιο λοιπόν της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/02/2013 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στα Χανιά έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ούτως να διασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ορισμένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα εξής:
1) Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ως γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει και διαθέσει με ευθύνη της, αποκλειστικά σε φιλάθλους της, το μέγιστο τρεις χιλιάδες τριακόσια πενήντα οχτώ (3.358) εισιτήρια, προοριζόμενα για όλες τις θύρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων, ήτοι: Ένα, δύο, τρία και τέσσερα θύρα. Η θύρα τέσσερα θα παραμείνει κλειστή και θα λειτουργήσει μόνο εφόσον υπάρξει ομαδική ή μεμονωμένη προσέλευση φιλάθλων της ΠΑΕ Άρης στους οποίους θα διατεθούν το μέγιστο 300 εισιτήρια, με ευθύνη της ΠΑΕ Πλατανιάς και θα καταλάβουν την κερκίδα της παραπάνω θύρας.
2) Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Πλατανιάς να καταλάβουν το σύνολο των θέσεων στις κερκίδες ένα, δύο, τρία του γηπέδου.
3) Να ορισθεί-διαμορφωθεί νεκρή ζώνη 90 κενών καθισμάτων (θέσεων) στη θύρα τρία στο σημείο διαχωρισμού της με τη θύρα τέσσερα των κερκίδων του γηπέδου Περιβολιών, εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις της παραγράφου 1. Ο παραπάνω χώρος θα οριοθετηθεί έγκαιρα πριν το άνοιγμα των θυρών του γηπέδου με διαχωριστική πλαστική ταινία με μέριμνα και ευθύνη των υπευθύνων του γηπέδου.
4) Τα λεωφορεία των αποστολών των διαγωνιζόμενων ομάδων, μετά την αποβίβαση των αθλητών και συνοδών, να αποχωρήσουν και να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος «Lidl».
5) Να αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο από το Α.Τ. Χανίων εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
5) Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να φέρουν μαζί τους πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους ή άδεια διαμονής εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς.
6) Να απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
7) Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο Περιβολίων την ημέρα του αγώνα του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την Π.Α.Ε.Πλατανια πριν από την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων.