Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια του Ρεθύμνου έβγαλαν άλλη μία δύσκολη αποστολή μετά το νέο επίπονο ταξίδι σε Αθήνα και Πάτρα μέσα σε δυο μέρες με διαδοχικούς αγώνες.
Αρχικά στο Μαρούσι, ο ΝΟΡ δεν ήταν αυτός που έπρεπε χάνοντας από τον Τρίτωνα, που πλέον έχει βλέψεις 4αδας με 13-5 και μία μέρα μετά, στην Πάτρα, ο ΝΟΡ δεν είχε πρόβλημα να πετύχει 15 τέρματα στο 1-15 απέναντι σε μια αρκετά νεανική ομάδα όπως αυτή της Αχαΐας. Η συγκομιδή των 9 βαθμών ίσως στον β’ γύρο να διώξει το άγχος από τον ΝΟΡ, ώστε να μπορέσει να αποδώσει το πόλο που ξέρει να παίζει…
Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως πήγαν τα δύο ματς της ρεθυμνιώτικης ομάδας:
Απρόσμενα «ρηχή» ήταν η εμφάνιση του ΝΟΡ μέσα στο Μαρούσι. Το τελικό σκορ 13-5 φανερώνει τις αδυναμίες της ομάδας του Ρεθύμνου στην άμυνα αλλά και στις λιγοστές επιλογές που έχει στην επίθεση. Το ματς ήταν απ’ αυτά που ο κ. Φιτσανάκης είχε χαρακτηρίσει κομβικά ζητώντας μάλιστα από τις παίκτριές του να μην ηττηθούν. Δεν ήταν φαίνεται στο χέρι τους… Ο Τρίτωνας κέρδισε, όπως δείχνει και το τελικό σκορ εύκολα εντός έδρας με σκορ 13-5 και ήδη βρίσκεται σε τροχιά 4αδας.
Καθοριστικό ήταν το 1ο 8λεπτο για την τελική έκβαση του αγώνα, αφού οι γηπεδούχες, πολύ γρήγορα προηγήθηκαν με 5-1.
Όταν δε, φτάσαμε στο 8-1 στο β’ 8λεπτο, όλα είχαν τελειώσει και οι πολίστριες του Ρεθύμνου άρχισαν να σκέφτονται ότι έχουν μπροστά τους και τον αγώνα της Πάτρας, εκεί όπου δεν χωρούσε κανένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Από το ματς ξεχώρισε η Καρκάνη, η οποία σημείωσε καρέ τερμάτων, ενώ από τον ΝΟΡ για άλλο ένα ματς η Ναυσικά Αλεξάκη πέτυχε τρία τέρματα.
Διαιτητές: Σταυρίδης-Κραβαρίτης
Τα 8λεπτα: 5-1, 3-1, 3-2, 2-1.
ΤΡΙΤΩΝΑΣ (Στέφανος Λεάνδρος): Παπαγεωργίου 3, Αποστολίδου 1, Καρκάνη 4, Μπεκρή 1, Χυδηριώτη 1, Α. Μπενέκου 2, Δημητροκάλη 1.
ΝΟΡ (Κώστας Φιτσανάκης): Φαρμάκη Ε. 1, Πενταράκη 1, Αλεξάκη 3.
Μπορεί να χρειάστηκε να κάνουν ταξίδι μακράς διάρκειας μέχρι την Πάτρα, μπορεί να κουβαλούσαν την κούραση του προηγούμενου αγώνα με τον Τρίτωνα μία μόλις μέρα πριν, ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στον ΝΟ Πατρών και το Ρέθυμνο ήταν πασιφανής.
Οι κοπέλες του Κώστα Φιτσανάκη δεν άφησαν σε κανένα σημείο του παιγνιδιού να πιστέψουν οι αντίπαλές τους ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από την εν λόγω αναμέτρηση. Οι πολίστριες του ΝΟΡ προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 0-4 στο α’ 8λεπτο κι από ‘κει πέρα εκτίναξαν τη διαφορά στο +9 (1-10) με την Φραγκιουδάκη να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα και την Μυριοκεφαλιτάκη να την ακολουθεί με 3. Το σημαντικό ήταν όμως ο κόουτς του κυανοκίτρινου ομίλου έδωσε χρόνο συμμετοχής σ’ όλα τα κορίτσια που βρίσκονταν στην αποστολή.
Τα 8λεπτα: 0-4, 1-6, 0-1, 0-4
Οι σκόρερς:
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Κοντογιαννάτου 1.
ΝΟΡ (Φιτσανάκης): Φραγκιουδάκη 4, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Παλλικαράκη 1, Ε. Φαρμάκη 1, Μ. Φαρμάκη 1, Σταυρουλάκη 1, Γαγάνη 1, Αλεξάκη 1, Μοσχοφίδου 1, Μανουσάκη 1.
Τρίτωνας Αμαρουσίου-ΝΟ Ρεθύμνου 13-5
Βουλιαγμένη-Νηρέας Χαλανδρίου 15-5
ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός 1-34
Εθνικός-Ηρακλής
Ομάδα Αγώνες Βαθμ. Τέρματα
1. Ολυμπιακός 7 21 109-27
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 7 18 102-39
3. Ηρακλής 6 12 68-44
-. Τρίτων Αμαρουσίου 7 12 80-60
5. Εθνικός 6 9 61-46
-. ΝΟ Ρεθύμνου 8 9 63-85
7. Νηρέας Χαλανδρίου 7 3 57-70
8. ΝΕ Πατρών 8 0 18-187
ΝΕ Πατρών-ΝΟΡ 1-15
Νηρέας Χαλανδρίου Ολυμπιακός
Τρίτων Αμαρουσίου Ηρακλής
Εθνικός Πειραιά Βουλιαγμένη