Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που αναρτήθηκε ο πίνακας των διαιτητών δίχως ρεθυμνιώτικη παρουσία. Στην 28η αγωνιστική, δεν συμπεριελήφθησαν λοιπόν οι Βοσκάκης και Σταυρουλάκης.
Τώρα, όσον αφορά το ματς της αγωνιστικής, αυτό διεξάγεται στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης με διαιτητή τον Σταύρο Τριτσώνη.
Στην Κρήτη, έρχεται ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Εργοτέλη για έναν αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί απόψε στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο
Υπενθυμίζουμε ότι κι αυτή η αγωνιστική ημέρα, θα πραγματοποιηθεί δίχως φιλάθλους στα γήπεδα μετά από νέα απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κοντονή σε συνεργασία με τη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά, οι διαιτητές της αγωνιστικής:
Σάββατο 14 Μαρτίου
(Novasports 1, 15:00)
Εργοτέλης Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου). Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Ποντίκης (Πρέβεζας). 4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας).
(Novasports 3, 17:15)
Ατρόμητος Πανθρακικός
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών). Βοηθοί: Κοντίζας (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας). 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων).
(Novasports 1, 19:30)
ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών). Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας). 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας).
Κυριακή 15 Μαρτίου
(Novasports 2, 15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα Παναιτωλικός
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας). Βοηθοί: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής), Χαρίσης (Γρεβενών). 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας).
(17:15)
Κέρκυρα ΟΦΗ
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών). Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών). 4ος: Θάνος (Γρεβενών).
(Novasports 2, 17:15)
ΑΕΛ Καλλονής Βέροια
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά). Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σταθόπουλος (Ηλείας). 4ος: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).
(Novasports 3, 17:15)
Πανιώνιος Πλατανιάς
Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας). Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας). 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας).
(Novasports 1, 19:30)
Ολυμπιακός Skoda Ξάνθη
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας). Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής). 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου).