Με τους Μακεδόνες κλείνει την αγωνιστική σεζόν 2014-15, η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ στην Α1 κατηγορία στο βόλεϊ. Οι αθλήτριες του κ. Ζιώγα, έφτασαν στο τέλος μιας ακόμη σεζόν, η οποία ήταν σαφώς διαφοροποιημένη σε σχέση με τις προηγούμενες.
Με μικρότερο μπάτζετ και πολλές κοπέλες, όπου λάμβαναν για πρώτη φορά μέρος, ήρθε η παραμονή. Άλλοτε με καλές κι άλλοτε με μέτριες εμφανίσεις, γεγονός είναι ότι, ο ΟΠΕΡ θα βρίσκεται και του χρόνου στην Α1
Το σημερινό ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη», στις 16:00, ίσως να είναι και το αποχαιρετιστήριο της Φίφης Σαπαρέφσκα. Ποιος ξέρει, ίσως, η σύγχρονη ιστορία του βόλεϊ το έφερε έτσι ούτως ώστε, μια τόσο μεγάλη αθλήτρια να κλείσει μια σπουδαία 24χρονη καριέρα στο Σύλλογο του ΟΠΕΡ και στο αγαπημένο της Ρέθυμνο.
Επειδή όμως πολλά έχουν δει τα μάτια μας κι επίσης, η περίπτωση μοιάζει πολύ σ’ αυτή της Ιρίνα Φεντότοβα, η Φίφη, δεν αποκλείεται ν’ αναστείλει την απόφασή της.
Φέτος άλλωστε έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη, ομολογουμένως χρονιά.
Ζιώγας: «Επιτυχημένη χρονιά βάσει των δεδομένων…»
Ο κ. Ζιώγας που προετοίμασε την ομάδα του, για το ματς με τους Μακεδόνες, ελπίζει σε μια καλή εικόνα της ομάδας του και φυσικά να ολοκληρώσει τη σεζόν με μια νίκη, που τόσο έλλειψε το τελευταίο διάστημα από τις κυανοκίτρινες…
«Έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Σήμερα, ελπίζουμε να φτάσουμε σε μια νίκη, για να πάρει εορταστικό ύφος η όλη συνάντηση. Ίσως αυτό να είναι και το τελευταίο παιχνίδι της Φίφης, οπότε θέλουμε να το χαρούμε όλοι».
Ερωτηθείς ο τεχνικός του ΟΠΕΡ ως προς την εικόνα της ομάδας του αλλά και τι αποτίμηση μπορεί να κάνει, μέσα σε λίγες γραμμές απάντησε: «Πιστεύω ότι η χρονιά, βάσει των δεδομένων με τα οποία ξεκινήσαμε, κρίνεται επιτυχημένη. Όλοι το είχαν βέβαιο, ότι ο Ηρακλής και ο ΟΠΕΡ θα είναι πρώτες υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό. Αυτό δεν συνέβη στο 100%. Είναι λοιπόν επιτυχημένη η χρονιά, καθώς από τη 2η αγωνιστική του Β’ γύρου, είχαμε ουσιαστικά σώσει την ομάδα.
Τέλος, είναι θετικό ότι σ’ αυτό το πρωτάθλημα, μέσα από τη συμμετοχή τους, πήραν πολλά οφέλη, πλούσιες εμπειρίες πολλά παιδιά, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα».
Η 22η και τελευταία αγωνιστική
Σάββατο 21 Μαρτίου 2015
Μαρκοπούλου, 18:00
ΑΟ Μαρκοπούλου ΓΣ Ηρακλής
Διαιτητές: Χρηστίδης, Βελώνης, Παρατηρητές: Τριανταφύλλου
Κυριακή 22 Μαρτίου 2015
Ρεθύμνου, 16:00
ΟΠΕ Ρεθύμνου ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Κανακάκης, Βογιατζής, Παρατηρητές: Κοκοτσάκης
Α’ Ηλιούπολης, 17:30
ΓΣ Ηλιούπολης ΣΑΑΚ Ανατόλια
Διαιτητές: Σταρίδας, Προκοπίου, Παρατηρητές: Μαυρικίδης
Μ. Μερκούρη, 15:00
Ολυμπιακός ΣΦΠ ΑΟ Θήρα
Διαιτητές: Μεσενλής – Πρέντζας, Παρατηρητές: Τσιντομηνάς
ΔΑΚ Νάξου, 15:00
ΑΟΝ Πανναξιακός ΑΕΚ Αθηνών
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Καψάσκης, Παρατηρητές: Πολίτης
Ρεπό: Παναθηναϊκός