Δύο 5ες θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές του ΑΠΟ Ρεθύμνου μέσα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη. Οι Στέλιος Στριλιγκάς και Αντώνης Δενδρινός, εκπροσώπησαν τον εν λόγω Σύλλογο και το Ρέθυμνο αντίστοιχα με αποτέλεσμα, ο πρώτος να χάσει για λίγο την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την 5η στα 84 κιλά και ο δεύτερος να φτάσει στην 5η θέση στα 96 κιλά.
Ποια όμως η διαφορά των δύο αθλητών; Ο Στριλιγκάς που άλλες χρονιές έκανε περίπατο στην συγκεκριμένη κατηγορία, έμεινε από δυνάμεις λόγω έλλειψης προπονήσεων. Ο νεαρός αθλητής είναι φοιτητής στο Μεσολόγγι και στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, δεν διατίθεται γυμναστήριο πάλης.
Ο σαφώς πιο άπειρος συναθλητής του, ο Δενδρινός, έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα, μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Στη μάχη για την πρόκριση πήρε την 5η θέση, ενώ θα μπορούσε κι εκείνος να φτάσει κάλλιστα στα μετάλλια.
Ο προπονητής τους, Μανώλης Καραβάνος, πάντοτε απαιτητικός, ήταν μεν ευχαριστημένος, ωστόσο, ξέρει από τους συγκεκριμένους παλαιστές, ότι στο εγγύς μέλλον μπορεί να περιμένει ακόμη περισσότερα.