Mε βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα εντός της ημέρας ,οι τρείς από τους πέντε συνολικά συλληφθέντες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε χτες το απόγευμα σε περιοχή του Πλατανιά και η οποία συνεχίστηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όπως ανέφεραν από χτες τα Ρεθεμνιώτικα Νέα.
Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι ,υπήκοοι Αλβανίας διαπληκτίστηκε έντονα. Η γυναίκα μετά τον έντονο καυγά αποχώρησε από το σπίτι και έσπευσε στους γονείς της όπου περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί. Ο 52 χρονος πατέρας της κοπέλας με τα δυο αδέρφια της έσπευσαν στο σπίτι του συζύγου όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο 52 χρονος πατέρας της κοπέλας και ο 39 χρονος σύζυγος της, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό ο πεθερός του, πιθανότατα με τζάμι ,ενώ τραυματίστηκε και ο αδερφός της. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του γαμπρού και ακολούθησε νέα συμπλοκή από την οποία τραυματίστηκε και ο αδερφός του γαμπρού.
Ο σύζυγος της κοπέλας εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο όπου οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την αιμορραγία, εισήχθη όμως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ακομα και ο 52 χρονος πεθερός του ενώ στα κρατητήρια βρίσκονται οι δυο γιοι του και ο αδερφός του γαμπρού που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακής βίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.