Η Ηλιούπολη “έσπασε” την έδρα του ΝΟΡ (ας το πούμε κι έτσι το κολυμβητήριο του Ηρακλείου) και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο με 11-13 που έχει μεγάλη βαρύτητα για τη συνέχεια. Οι κοπέλες του ΝΟΡ παρ’ ότι προσπάθησαν, απώλεσαν μια μεγάλη ευκαιρία, να κερδίσουν έναν αντίπαλο που θα είναι ο έτερος μονομάχος απ’ ότι φαίνεται για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο ΝΟΡ πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημά του (έχανε στο α’ 8λεπτο με 2-7) κι έπειτα δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να κυνηγάει το σκορ. Ακόμα κι αν, ατύπως, αναδείχθηκε νικητής στις επόμενες περιόδους, δεν κατέστη εφικτό να καλύψει την διαφορά των 5 γκολ.
Με αυτή την ήττα έκανε τη ζωή του πιο δύσκολη για τη συνέχεια. Κορίτσια όπως, η Έλενα Φαρμάκη χρίζουν ξεχωριστής μνείας αλλά τα δικά της 4 γκολ δεν έφταναν. Η προσπάθεια φυσικά και θα συνεχιστεί αλλά ο ΝΟΡ θέλει τουλάχιστον δύο μεγάλες νίκες ως το τέλος.
Τα 8λεπτα: 2-7, 2-1, 4-3, 3-2
Η διαιτησία: Χρήστος Κουρτίδης, Μαρία Δασκαλοπούλου
ΝΟΡ (Ι. Μαλλιαρός): Πουλοπούλου, Λιμπιτάκη Ε., Πίτερς 2, Ρουσάκη 1, Ανυφαντάκη, Λιμπιτάκη Σ. 1, Κεχαγιόγλου, Λογοθέτη, Πέττα, Φαρμάκη Ελ. 4, Λιμπιτάκη Α. 1, Μουλάν 2, Χατζημανώλη, Καριανάκη, Συριανόγλου.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Στ. Φανός): Μαυρωτά Λ., Κύρκου 1, Μαυρωτά Ι. 1, Γεωργίου, Παναγιότι, Θεοφανοπούλου 1, Γκίλλα 3, Υφαντή, Κακλή 2, Κοτσάφτη-Απέργη 2, Τανκέεβα 3, Φέλλα, Σταυρίδου, Κελαδίτη.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Βουλιαγμένη – Γλυφάδα 17-6
Άλιμος – ΝΕ Πατρών 18-7
ΝΟ Πατρών – Πανιώνιος 7-15
ΠΑΟΚ – Εθνικός 12-17
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, 19:30
Ολυμπιακός – ΝΟ Χανίων (Πειραιάς)
Διαιτητές: Αιγέας Παντελής, Ορέστης Ζεκάι
Η βαθμολογία:
1. Εθνικός 15
2. Ολυμπιακός 12
3. Βουλιαγμένη 12
4. Άλιμος 9
5. ΝΟ Χανίων 9
6. Πανιώνιος 9
7. ΠΑΟΚ 6
8. Γλυφάδα 6
9. ΝΕ Πατρών 3
10. ΓΣ Ηλιούπολης 3
11. ΝΟ Πατρών 3
12. ΝΟ Ρεθύμνου 0








