Η αρχηγός του ΑΟ ΡΕΑ, η Μαρία Κελαϊδή κάνει την αρχή στις ανανεώσεις του ρόστερ που θα αγωνιστεί στην ερχόμενη σεζόν 2025-26. Η 33χρονη αμυντικός θα προσφέρει για άλλη μία χρονιά τις υπηρεσίες της στην ομάδα που πρωταγωνιστεί στην WFL. Για την Κελαϊδή δεν χρειάζονται άλλωστε πολλές συστάσεις. Έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της χρόνια τώρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ΡΕΑ την ανακοίνωσε με πολλή χαρά αναφέροντας:
“Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό, Μαρία Κελαϊδή.
Η ομάδα μας ξεκινά τις φετινές ανακοινώσεις παικτριών με μία εμβληματική μορφή του ποδοσφαίρου Γυναικών στον τόπο μας. Η Μαρία Κελαϊδή (γεν. 18/12/92) είναι βασικό κομμάτι της ιστορίας μας και δεν θα μπορούσε να λείψει από τη νέα σεζόν στο ρόστερ μας. Χαρακτηρίζεται από την πληθωρική προσωπικότητα της, αλλά και από το μεστό παιχνίδι της, ούσα πανέτοιμη να προσφέρει όταν της ζητηθεί, ενώ πέρυσι πρόσφερε τα μέγιστα ως κεντρικός αμυντικός στις επιτυχίες της ΡΕΑ.
Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί την Μαρία Κελαϊδή για την αφοσίωση και την αγάπη της για την ομάδα και της εύχεται υγεία και μία όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν.”
Μ. Κελαϊδή: «Η ΡΕΑ είναι σαν δεύτερη οικογένειά μου»
Η Κελαϊδή στις δηλώσεις της έκανε λόγο για περηφάνεια αλλά και ευθύνη. Κάνει λόγο επίσης για ένα ξεχωριστό δέσιμο και πως στόχος είναι να φτάσουν πιο ψηλά από κάθε άλλη χρονιά…
«Το να είμαι από τα πιο παλιά μέλη της ομάδας είναι κάτι που με γεμίζει περηφάνια και ευθύνη. Η ΡΕΑ δεν είναι απλώς μια ομάδα για μένα, είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Έχω ζήσει μαζί της χαρές, δυσκολίες, νίκες, ήττες… και μέσα από όλα αυτά δέθηκα βαθιά με τους ανθρώπους, τις αξίες και την ιστορία της. Το να παραμένω εδώ σημαίνει ότι συνεχίζω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να στηρίζω τους νεότερους και να συμβάλλω με την εμπειρία μου στην εξέλιξη της ομάδας. Είναι τιμή και ταυτόχρονα κίνητρο για να συνεχίζω να δουλεύω με πάθος.
Σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ο στόχος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και φιλόδοξος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, να χτίσουμε σταθερότητα και να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλους στόχους και ιστορία, αλλά κι εμείς έχουμε την ποιότητα, τη δουλειά και τη συνοχή για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Προσωπικά, θέλω να συμβάλω στο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το σύνολο, τόσο με την απόδοσή μου όσο και με τη νοοτροπία μου.
Η περσινή σεζόν ήταν σίγουρα επιτυχημένη και μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θεωρώ πως η ομάδα έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες. Υπάρχει πολύ ταλέντο, καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όρεξη για δουλειά. Αν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα – τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και απόδοσης μέσα στο γήπεδο».