Σημαντική διεθνή διάκριση σημείωσε η Εμμανουέλα Λελεδάκη κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία Adults Female -70κ, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα στα “δυο αοράκια”,
Η αθλήτρια που ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Ατσιποπούλου, είναι σπουδάστρια στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία, αντααγωνιζόμενη απέναντι σε πιο έμπειρες αθλήτριες, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο.


Εμμ. Λελεδάκη: “Με υπομονή, επιμονή και σωστή υποστήριξη έφτασε ως εδώ”
Η νεαρή πρωταθλήτρια δεν θα μπορούσε παρά να φέρει στην επιφάνεια όλους όσοι την στήριξαν και υποστήριξαν τις δυνατότητές της. Κι αυτοί δεν ήταν λίγοι…: «Η διάκριση αυτή για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά γνωρίζω ότι δεν ήρθε από μόνη της. Απαιτήθηκε πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή σε ένα άθλημα που απαιτεί πειθαρχία και ψυχική αντοχή. Κάθε αγώνας ήταν μια πρόκληση, ιδιαίτερα φέτος που αγωνίστηκα στην κατηγορία των adults (+21), παρ’ ότι ανήκω ηλικιακά στα U21. Το επίπεδο ήταν υψηλό, όμως αυτή η εμπειρία με βοήθησε να εξελιχθώ και να ωριμάσω αγωνιστικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, καθώς και τον διοικητή της, Πλοίαρχο Λ.Σ. Δαριώτη Κ. Βασίλειο, για τη στήριξή τους, η οποία μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω τις προπονήσεις μου και να διατηρήσω το αγωνιστικό μου επίπεδο παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις.
Επίσης, ευχαριστώ τους γονείς μου για τη διαρκή στήριξή τους, καθώς και τον προπονητή μου, Δημήτρη Δημητρόπουλο, για την πολυετή καθοδήγηση και εμπιστοσύνη. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Ζήση Τζότζιο, στη σχολή του οποίου προπονούμαι αυτή την περίοδο στην Αθήνα, για τη συμβολή του στην προετοιμασία μου. Για μένα, αυτή η διάκριση δεν είναι απλώς ένα μετάλλιο, αλλά μια επιβεβαίωση ότι με συνέπεια, υπομονή και σωστή υποστήριξη μπορείς να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να συνεχίζεις να προχωράς μπροστά.»













