16 °C Rethymno, GR
24/03/2023

Η ΝΕΑ ΣΟΛΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

«Αριστεία Καπαμά»: Μια σατιρική μουσική παράσταση

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έρχεται στο Ρέθυμνο με τη νέα του σατιρική παράσταση «Αριστεία Καπαμά». Μία παράσταση προεκλογικού και σκανδαλοθηρικού περιεχομένου, σατιρίζοντας τα κακώς κείμενα και υποκείμενα, σε ένα Stand-Up Comedy Show με ζωντανή ορχήστρα, στο «Άστρο», την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Ο punk φουστανελάς, έρχεται κραδαίνοντας το εκλογικό βιβλιάριο με το ένα χέρι και χαϊδεύοντας αδιευκρίνιστα ποσά στην τσέπη από ρεμούλες και λίστες φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας με το άλλο, για ένα σατιρικό ξεμπρόστιασμα, καυτηριάζοντας και σαρκάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, κόντρα στην σαπίλα που προβάλλεται από τα κυρίαρχα μέσα.

Μια μουσικοσατιρική παράσταση λοξού πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού. Μια solo επιθεώρηση. Ένας προεκλογικός μονόλογος. Ένα βλαχομπαρόκ πολυθέαμα, στα χρόνια μιας βλαχομπαρόκ αριστείας!

Ινκλούντινγκ: Ιντεράξιο με το κοινό, λάιβ φάρσες, ήπια αστυνόμευση, viral σκάνδαλα, απευθείας αναθέσεις, μπαλέτα, κρούσματα, βύσματα, συνθήματα, μολότοφ και βίντεο (συμμετέχει ο δημοσιογράφος-ΜΑΤ: Μπαλούρδος).

Ώρα έναρξης: 22:00

 

Συντελεστές

Κείμενα – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης

Μαζί του, η «Δε Τσόλια Μπάντ»:

Eνορχηστρώσεις – Κιθάρες: Δημήτρης Στασινός

Πλήκτρα: Αντώνης Παλαμάρης

Μπάσο: Νίκος Τσιμπινός

Τύμπανα: Τζίμης Στεργίου

Ηχοληψία: Γιώργος Κατσιάνος

Video: Ανδρέας Τσαντάκης

Φωτογραφίες: Ιωάννα Σούρα

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Ηχοληψία: Γιώργος Κατσιάνος

Video: Ανδρέας Τσαντάκης

Φωτογραφίες: Ιωάννα Σούρα

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Φοιτητικό: 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6970062500

Προπώληση: Μικρό καφέ-έναντι ΟΑΕΔ και Μικρό καφέ- στα Πεταλάδικα

Σημ. Η μεταφορά των φοιτητών θα γίνει με τα αστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ από όλες τις στάσεις, από τις 21.00 και μετά.