Με το… δεξί ξεκίνησε τη διαδικασία των play off το Ρέθυμνο Cretn Kings καθώς πριν από λίγο επικράτησε στον α’ ημιτελικό του ΑΟΚ Χανίων στο κλειστό “Μ. Μερκούρη” με 67-55
Οι “kings” βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ με εξαίρεση ένα πολύ νευρικό ξεκίνημα βέβαια.
Ως το 6′ οι Χανιώτες βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με 6-16 κι από εκεί κι έπειτα η άμυνα των γηπεδούχων “έσφιξε” και έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 36-11 ως το ημίχρονο που έκλεισε με 42-27 υπέρ τους.
Στο γ’ δεκάλεπτο, η μπάλα οδηγήθηκε κυρίως κάτω από το καλάθι με τον Ζουμπουλάκη και τον Τασιούδη να δίνουν αρκετές λύσεις επιθετικά.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι δραματικά πέρα από το γεγονος ότι ο ΑΟΚΧ προσπαθησε και ροκάνισε λίγο τη διαφορά στους 10π. (56-46 και 59-53)με το τελικό σκορ 67-55 να δίνει την πρώτη νίκη από τις δύο που χρειάζεται το Ρέθυμνο Cretan Kings για να περάσει στον μεγάλο τελικό.