Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο πατέρας της νύφης και ο αδερφός της που ενεπλάκησαν στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι της νύφης και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 39χρονου συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά τραύματα στον λαιμό και του πατέρα της, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το ΓΝΡ και του αδερφού της που είχε τραυματιστεί ελαφρά.
Στον ανακριτή απολογήθηκε σήμερα και ο αδερφός του γαμπρού, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου ακολούθησε δεύτερη συμπλοκή μεταξύ των μελών της οικογένειας. Αυτός μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Ο 39χρονος σύζυγος παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή όπως και ο πατέρας του, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται, καθώς χθες παρουσία του ανακριτή λιποθύμησε μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι, υπήκοοι Αλβανίας, τσακώθηκαν . Ο έντονος διαπληκτισμός οδήγησε τη σύζυγο στο σπίτι των γονιών της, όπου περιέγραψε στον πατέρα της όσα είχαν συμβεί στο σπίτι ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της λίγα λεπτά νωρίτερα.
Ο πατέρας της και ο αδερφός της μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού και εκεί ακολούθησε συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας με ένα σπασμένο τζάμι ο πατέρας της νύφης τραυμάτισε βαριά τον γαμπρό του στον λαιμό.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα τόσο ο πατέρας της νύφης όσο και ο αδερφός της. Ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και ακολούθως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ωστόσο, όπως φάνηκε, το επεισόδιο δεν έληξε στο σπίτι. Την ώρα που στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο 54χρονος πατέρας και ο αδερφός της νύφης, ήταν παρών ο αδερφός του βαριά τραυματία γαμπρού, ο οποίος επιτέθηκε στους δύο άντρες, ακολούθησε νέος καυγάς, από τον οποίο τραυματίστηκε ελαφρά και ο αδερφός του γαμπρού.