Στο μεταξύ, η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας και επικοινωνίας του συλλόγου μας με την Περιφέρεια Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν την κ. Λιονή για τη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς το σωματείο του Ρεθύμνου, καθώς και να συζητήσουν για τα μελλοντικά πλάνα ανάπτυξης και ενίσχυσης των δράσεων της Ακαδημίας.
Σε ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής της Περιφέρειας Κρήτης, παραδόθηκε στην κ. Λιονή η επίσημη φανέλα της ομάδας, με το όνομά της και το λογότυπο της Περιφέρειας Κρήτης ως επίσημου χορηγού.
Στη συνάντηση από πλευράς της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχαν:
• ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Θεοδωρής
• ο Αντιπρόεδρος κ. Στυλιανός Παπαδοσηφάκης
• και η Γραμματέας κα Γιάννα Δρουδάκη.
Όπως υποσημειώνει ο σύλλογος, “η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου συνεχίζει να αναπτύσσει ουσιαστικές συνεργασίες με τους θεσμικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την ενίσχυση του αθλητισμού και τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τα παιδιά και τη νεολαία του τόπου μας.”













