Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο πραγματοποίησε α το Προεδρείο του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σημαντικό έργο της Βιβλιοθήκης στην τοπική κοινωνία, την εξωστρέφειά της, τη σχέση της με την τοπική Εκκλησία, καθώς και τις μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες για την ενίσχυση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού της αποτυπώματος. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την κινητή Βιβλιοθήκη, που άρχισε ξανά τις εξορμήσεις της στην ενδοχώρα του νομού, φέρνοντας κοντά το βιβλίο σε απομακρυσμένες περιοχές.
Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη τα μέλη του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου για την ανάληψη των καθηκόντων τους και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής Εκκλησίας σε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη φιλαναγνωσία και την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Εκ μέρους του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου παρέστησαν ο Πρόεδρος Καθ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Δερεδάκης και το αναπληρωματικό μέλος κ. Μάνος Γοργοράπτης.