Το πρωτάθλημα της Woman Football League επαναρχίζει. Άλλη μία μακρά διακοπή έλαβε τέλος σ’ αυτή τη διοργάνωση που θέλει να λέει ότι αναβαθμίζεται αλλά που για κάποιο λόγο (εθνικές υποχρεώσεις κ.α.) οφείλει να βρει πιο στρωτή ροή για το καλό προς το ίδιος της το προϊόν.
Όπως και να ‘χει, όταν ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών διαρκεί 8 μήνες, κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό. Κι αν δεν θεωρούν ότι πάει λάθος, μάλλον στραβά αρμενίζουν στην ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, αυτή παρατεταμένη ανάπαυλα κάθε τόσο (περί τις 20 μέρες), πάει πίσω την κάθε ομάδα, προπονητικά, οργανωτικά. Οι διοργανωτές, μάλλον θα πρέπει να βρουν κίνητρα για να εντάξουν περισσότερους παράγοντες να προωθήσουν με τη σειρά τους περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα προκειμένου να έχει κι αυτό μια φυσιολογική ροή με τον ιδανικό αριθμό αγωνιστικών σε μία σεζόν (πάνω από 26).
Για την 5η νίκη
Εν πάσει περιπτώσει, ο ΑΟ ΡΕΑ όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι στη WFL επιστρέφουν στην ενεργό δράση έπειτα από 20 μέρες. Οι Ρεθεμνιώτισσες θέλουν να φτάσουν μόλις στην 5η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσουν την Κηφισιά στην Αθήνα. Ο στόχος του τριπόντου είναι προσιτός αρκεί βέβαια να μπορέσουν γρήγορα οι κοπέλες του Στέλιου Κοζανίδη να θυμηθούν τον ρυθμό που αναφέραμε πιο πάνω.
Δύο “μπήκαν” – δύο “βγήκαν”
Το καλό είναι ότι από αυτή την εβδομάδα που κύλησε, στις προπονήσεις ξαναμπήκε η Ειρήνη Μανουκαράκη που έλειπε με την εθνική ομάδα των νεανίδων ενώ υπολογίζεται και η Στέλλα Κοτσάκι που επίσης έλειπε με την εθνική ομάδα των γυναικών (για τις υποχρεώσεις των αγώνων κόντρα στη Σλοβενία στο Ηράκλειο και στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη). Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται η Αγγελική Παντερή η οποία έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και η Κάλλια Βορριά που την ταλαιπωρεί μία κάκωση στο μετατάρσιο.
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:
Σάββατο 1 Μαρτίου
(«Φ. Βαρδαξής», 12.00: Κηφισιά – ΑΟ ΡΕΑ
Τσολακίδης, Γ. Μπακογιάννης, Συνεφιάς (Αθήνων).
Αγίων Αναργύρων, 15.00: ΑΕΚ – Αγία Παρασκευή
Παναγιωταράς, Ζερβού, Λουκούμης (Αθηνών)
Κυριακή 2 Μαρτίου
Φιλικών, 12.30: Αστέρας Τρίπολης – Καστοριά
Μαυραειδοπούλου (Ηλείας), Μακρής, Ραφαηλίδη (Αργολίδος).
ΑΚ Παναθηναϊκού, 15.00: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Κατόπης (Σάμου), Παύλος (Δυτ. Αττικής), Παντελίδου (Ανατ. Αττικής) – 4ος Διαιτητής: Λάμπρου (Δυτ. Αττικής).
Δημ. Στάδιο Τρικάλων, 15.00: Τρίκαλα 2011 – Νέες Ατρομήτου
Μαγγιώρος, Βλαχοπούλου, Κατσουλίδου (Ηπείρου).
ΟΦΗ – Δράμα 2016 3-0 α.α.