Πολύ καλά βαίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Ρεθυμνιακό. Οι νταμπλούχοι του Ρεθύμνου έχουν ξεκινήσει από νωρίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας ήδη στοχεύσει στο “κέντρο” με τις επιλογές που έχουν κάνει.
Οι αλλαγές στο σταφ
Ο Ανδρέας Τσουπάκης έχει μιλήσει με πολλούς παίκτες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα στη Γ’ Εθνική. Πρώτα-πρώτα, αλλαγές θα έχουμε σε θέσεις-“κλειδιά” στην τεχνική ηγεσία. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ως γνωστό, ο Άρης Παπαδάκης.
Από το σταφ αποχωρεί ο Δημήτρης Τζαγκαράκης που προπονούσε τους τερματοφύλακες τα τελευταία 3 χρόνια. Στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Γιάννης Μπακόπουλος που θα αναλάβει και θα συνεπικουρεί την τεχνική ανάλυση.
Αλλαγές θα έχουμε και στη θέση γενικού αρχηγού καθώς αποχωρεί ο Κωστής Θεοδωράκης με αντικαταστάτη του τον Μανώλη Παπιομίτογλου. Παράλληλα εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Βασιλείου έχει υπογράψει στη Δόξα Πλατανέ. Προπονητής φυσικής κατάστασης συνεχίζει να είναι ο Γιώργος Φραγκιαδουλάκης.
Από το Νο1 ως την επίθεση
Στους παίκτες και ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες, ο Αντώνης Κελαϊδής, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει για 7η χρονιά να προασπίζει την εστία του ενώ είναι βέβαιο ότι μαζί του θα παραμείνει και ο 17χρονος Λούκας Ψαράκης. Στους τερματοφύλακες θα ενσωματωθεί και ένας ταλαντούχος κίπερ που θα έχει προοπτικές βασικού.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη μεταγραφή ήταν ένας παίκτης που αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς άλλους που ήρθαν ή έρχονται κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σερβιλάκη.
Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Λιάκος. Πρόκειται για έναν αριστοπόδαρο στόπερ ο οποίος έχει πολλές συμμετοχές στην Κοζάνη και στον Παναιγιάλειο. Είναι ψηλός 1.90μ., είναι 26 χρονών και πιθανολογείται ότι θα αγωνιστεί δίπλα στον Κώτσιο.
Στο μεταξύ τα χέρια ο Ρεθυμνιακός έχει δώσει και με τον Νίκολι. Ο επιθετικός που ήταν εξαιρετικός στον Πλατανιά κάνοντας σούπερ πρωτάθλημα στην ΕΠΣΧ υπόσχεται γκολ αλλά και λύσεις σε όλο το επιθετικό τρίτο.
Μέσα σε όλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την επιστροφή του Βαλεντίνου Μπάρο στην επίθεση.
Οι μικροί που υπόσχονται πολλά
Τέλος, έχει υπάρξει μέριμνα για τους μικρούς αφού φέτος θα αγωνίζονται υποχρεωτικά δύο μικροί (γεννημένοι του 2007 και του 2008). Μαζί λοιπόν με τους Φερχάτι, Ζουλάκη, Λούκας Ψαράκη, θα προστεθούν και οι, Λούτσο, Τσόγκας και Μυλωνάς από τον Αστέρα αλλά και ο Κώστας Βαμβακάς από τον Ποσειδώνα.
Ρεθυμνιακός: “Η ομάδα μας ανήκει σε κάθε Ρεθεμνιώτη”
Τέλος, ο επίσημος Ρεθυμνιακός ανήρτησε μία ανακοίνωση που αφορά το κάλεσμα στον κόσμο αλλά και στους λοιπούς επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα: “Ο Ρεθυμνιακός στη Γ’ Εθνική: Ένα όνειρο, μια πόλη, μια κοινή προσπάθεια!
Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. δεν είναι απλώς ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας, οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων και το πάθος που μας ενώνει. Φέτος, η ομάδα μας κάνει ένα μεγάλο άλμα και ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει επάξια το Ρέθυμνο στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Ελλάδος.
Αυτή η επιτυχία δεν ανήκει μόνο στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση. Ανήκει σε κάθε Ρεθεμνιώτη και Ρεθεμνιώτισσα. Η συμμετοχή σε ένα εθνικό πρωτάθλημα είναι μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να ακουστεί το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα. Για να κρατήσουμε, όμως, τη σημαία του συλλόγου μας ψηλά, χρειαζόμαστε τη δύναμη της ίδιας της κοινωνίας μας. Χρειαζόμαστε εσάς.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τους φίλους της ομάδας να γίνουν οι πολύτιμοι συνοδοιπόροι μας. Η έμπρακτη στήριξή σας στην προσπάθεια αυτή, δεν αποτελεί απλώς μια ενίσχυση, αλλά μια ζωντανή συμμαχία με πολλαπλά οφέλη για όλους.
Η ιστορία γράφεται από εκείνους που δηλώνουν «παρών» στα μεγάλα καλέσματα. Ας αποδείξουμε ότι το Ρέθυμνο ξέρει να αγωνίζεται, να κερδίζει και να προοδεύει ενωμένο. Κάθε δωρεά, κάθε μικρή ή μεγάλη συνδρομή, είναι το «καύσιμο» για να φτάσει ο Ρεθυμνιακός μας ακόμα πιο ψηλά.
Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας μας. Στήριξε την ομάδα της πόλης σου!”









