Η ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Κρήτη»
18 Δεκεμβρίου στις 5:30 ΜΜ
Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο διοργανώνουν εκπαίδευση-ενημέρωση που απευθύνεται στον κλάδο της εστίασης, στις 17:00 μ.μ , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ρεθύμνου. Ομιλητές: Βασίλης Λεωνίδου, Executive olive oil chef, Αυλή Restaurant, Ρέθυμνο, Ελευθερία Γερμανάκη, Υπεύθυνη και Επικεφαλής της Ομάδας Δοκιμαστών στο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ, Νικόλαος Βουτζουράκης, PhD Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Υπεύθυνος Ποιότητας ΒΙΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Ε, Μανώλης Καρπαδάκης, Εμπειρογνώμονας στην παραγωγή και διαχείριση ποιοτικού ελαιόλαδου, στέλεχος εξαγωγών και Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.