Τα παιδιά της ενόργανης γυμναστικής του ΟΚΑ Αρκάδι έχουν αρχίσει να χτίζουν εδώ και καιρό το όνομα του συλλόγου και στο εν λόγω άθλημα. Μόνο που με την δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου της ενόργανης, τα παιδιά αυτά αυξάνονται και πληθύνονται όπως επίσης και οι επιτυχίες που έρχονται η μία μετά την άλλη.
Όπως έχουμε υπογραμμίζει σε πρότερα ρεπορτάζ, αυτή είναι μία δύναμη που έρχεται και η ορμή της σε συσχετισμό συμμετοχών και επιτυχιών προμηνύεται επαναλαμβανόμενη κι ολοένα αυξανόμενη.
Πριν λίγα 24ωρα διεξήχθη η τελική φάση Γ’ και Δ’ κατηγορίας στην Αθήνα όπου τα παιδιά του ιστορικού συλλόγου έλαμψαν. Οκτώ αγόρια (παίδες-παμπαίδες) έφεραν 30 μετάλλια με το Αρκάδι να έρχεται 2ος ως σύλλογος στο σύνθετο ομαδικό.
Στα κορίτσια (κορασίδες-παγκορασίδες) είχαμε 4 συμμετοχές με την κατάκτηση 6 μεταλλίων.
Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, οι προπονητές Ανδρέας Στααρουλάκης, Σεβαστή Γιέτου, Γιάννης Γαλερός είχαν να κομπάζουν γι’ αυτά τα παιδιά και τις προσπάθειές τους.
Σημειώνεται ότι πλην της ενόργανης και η ρυθμική γυμναστική λίαν προσφάτως έδωσε τους αγώνες της στη Χαλκίδα φέρνοντας ανάλογα εξαιρετικά αποτελέσματα
Τελική φάση ενόργανης γυμναστικής Γ’ και Δ’ κατηγορίας (Αθήνα)
Παίδες (2014)
Αντώνης Νικολουδάκης: 1ος στο έδαφος, 1ος στον πλάγιο ίππο, 1ος στο δίζυγο, 1ος στο σύνθετο ατομικό (59.700)
Νίκος Φανουργάκης: 3ος στο δίζυγο, 3ος στο μονόζυγο.
Παμπαίδες (2015)
Στέλιος Παχουντάκης: 1ο στον πλάγιο ίππο, 1ος στο άλμα
Παμπαίδες (2016)
Φίλιππος Φραγκιαδάκης: 1ος στο έδαφος, 3ος στους κρίκους
Παμπαίδες (2012)
Αντώνης Μπογατινης: 1ος στο έδαφος, 3ος στον πλάγιο ίππο, 1ος στο άλμα, 1ος στο διζυγο, 1ος στο μονόζυγο, 1ος στο σύνθετο (56.400)
Χαράλαμπος Αντωνάκης: 2ος στό έδαφος, 3ος στους κρίκους, 3ος στο άλμα, 2ος στο δίζυγο.
Παμπαίδες (2018)
Γιώργος Χρυσοβαλάντης Νικολουδάκης: 2ος στο έδαφος, 2ος στον πλάγιο ίππο, 2ος στο άλμα, 3ος στο δίζυγο, 2ος στο μονόζυγο, 2ος στο σύνθετο ατομικό (53.950).
Παμπαίδες (2019)
Στέφανος Ξέκαλος: 1ος στο έδαφος, 3ος στον πλάγιο ίππο, 2ος στο άλμα, 1ος στο δίζυγο, 1ος στο μονόζυγο, 2ος στο σύνθετο ατομικό (55.750).
ΟΚΑ Αρκάδι 2ο στο σύνθετο ομαδικό. Παμπαίδες2017-19.
Συνολικά: 15 χρυσά, 9 αργυράκαι6 χάλκινα μετάλλια.
Προπονητής παίδων – παμπαίδων: Ανδρέας Σταυρουλάκης.
Κορασίδες (2013)
Ελένη Ευαγγέλου: 2η στη δοκό
Κορασίδες (2014)
Φανή Περδίκη: 3η στο άλμα, 3η στο δίζυγο
Παγκορασίδες (2017)
Χριστίνα Ζωιδάκη: 2η στο άλμα, 3η στην δοκό
Ευαγγελία Μαυροδή: 1η στο έδαφος
Συνολικά: 1 χρυσό, 2 αργυρά, 3 χάλκινα μετάλλια
Προπονήτριες κορασίδων – παγκορασίδων: Σεβαστή Γιέτου, Γιάννης Γαλερός.
Ο ΟΚΑ Αρκάδι αποχαιρέτισε τον Θ. Πελαντάκη
Τέλος, ο επίσημος ΟΚΑ Αρκάδι αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχαιρετίσει έναν εκ των ιδρυτών αυτής της μεγάλης οικογένειας, τον καθηγητή Θεόδωρο Πελαντάκη που τόσο άδικα έφυγε από τον δόλιο τούτο κόσμο.
“Μετά λοιπόν την είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Πελαντάκη ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου στο ξεκίνημά του το 1976, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΟΚΑ Αρκάδι αποφάσισε ομόφωνα:
– Να παραστεί στη νεκρόσιμη ακολουθία
– Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπώντα
– Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Μ. Μακριδάκης, ο Γεν. Γραμματέας Φ. Τσιμπούκας













