Το τοπικό ποδόσφαιρο νοσεί από παίκτες, συλλόγους, καθώς η δύναμη της ΕΠΣΡ δεν είναι αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Οι αιτίες είναι λίγο ως πολύ γνωστές (οικονομικές) όμως, από το ποδόσφαιρο λείπουν κυρίως οι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα, την ομάδα μέσα από την οποία γαλουχήθηκαν.
Οι παράγοντες λοιπόν αποτελούν τη μεγάλη “διαρροή” στο τοπικό ποδόσφαιρο. Οι “αιμοδότες” της προσπάθειας να ωθήσουν παιδιά στον αθλητισμό φθήνουν ολοένα και περισσότερο. Τελευταίο “κρούσμα” φαίνεται πως είναι αυτό του Γιώργου Δρουδάκη στους Αρμένους.
Ο πρόεδρος του ΟΦΑ που επιμελήθηκε το γήπεδο των Αρμένων και που, ουδείς αμφισβητεί ότι προσέφερε όσα μπορούσε στον ΟΦΑ όλα αυτά τα χρόνια και που ως τελευταία παρακαταθήκη παρέδωσε μία αίθουσα ενδυνάμωσης, αφήνει το αξίωμα του προέδρου για να το παραλάβει κάποιος άλλος. Ανεξάρτητα από το αν κάποιος τον θεωρεί επιτυχημένο ή όχι (αυτά είναι συμπεράσματα που θα τα δείξει ο καιρός), τόσο ο Γ. Δρουδάκης όσο και οι υπόλοιποι που κινούν τα νήματα των συλλόγων αυτών, θα πρέπει να προσέχονται ως κόρη οφθαλμών από την Ένωση αλλά και τους υπόλοιπους συμπαράγοντες.
Για κάποιους έχει σημασία το αγωνιστικό αποτέλεσμα, για κάποιους το τί βάσεις αφήνει στο οικοδόμημα ενός σωματείου… Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το παντέρμο ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο δεν περισσεύει κανείς. Καλό θα είναι να γίνει μία αναπροσαρμογή σε όλα ούτως ώστε να βρεθουν τα κίνητρα (τώρα που είναι σχετικά νωρίς), είτε να μη φύγουν, είτε να επιστρέψουν, είτε ακόμα-ακόμα για να αναλάβουν άνθρωποι που -και μπορούν και αγαπούν- να προσφέρουν στον αγαπημένο τους σύλλογο και άθλημα.
Η δήλωση παραίτησης
“Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου του Ο.Φ. Αρμένων, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, ωστόσο κρίνεται αναγκαία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα συνεχίσω να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με στόχο την ομαλή λειτουργία της ομάδας και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μας.
Παράλληλα, θέλω να τονίσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα στη νέα διοίκηση, βοηθώντας σε ό,τι μου ζητηθεί και στηρίζοντας την ομάδα σε κάθε της βήμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του συλλόγου για τη στήριξη και τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.
Με εκτίμηση”
Γιώργος Δρουδάkης













