Εκπαιδευτικό σεμινάριο εργαζομένων του White Palace Grecotel
ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ HACCP
Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο White Palace Grecotel Luxury Resort σεμινάριο με θέμα την παρουσίαση του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο επιτυχημένος τεχνολόγος Τροφίμων κ. Α. Σουλιώτης, επικεφαλής επιθεωρητής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων του οργανισμού TÜV Austria Hellas.
Το σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχε σύσσωμο το προσωπικό του ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, εξοπλίζοντας τους εργαζομένους με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες εφαρμογής του συστήματος HACCP, βάσει του οποίου είναι πιστοποιημένο το ξενοδοχείο White Palace.
Οι φιλοξενούμενοι του White Palace θα έχουν έναν ακόμα λόγο να απολαύσουν τις διακοπές τους γνωρίζοντας πια πως πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλειά τους.