Μέσα από μια πολύ σημαντική όσο και δύσκολη διαδικασία πέρασαν οι πολίστριες του Ναυτικού Ομίλου του Ρεθύμνου καθώς έδωσαν τους προγραμματισμένους τους αγώνες για τη β΄ φάση του κυπέλλου ανάπτυξης μίνι κορασίδων Κ14.
Ο ΝΟΡ συγκαταλεγόταν σε έναν όμιλο μαζί με Ηρακλή, Ολυμπιακό και Εθνικό, σωματεία δηλαδή που είναι παραδοσιακά πολύ ισχυρά στην υδατοσφαίριση με αποτέλεσμα να καταταγεί 3ος και να μην μπορεί να συνεχίσει στη εν λόγω διοργάνωση. Βλέπετε, την πρόκριση έπαιρναν οι πρώτες δύο ομάδες (Εθνικός και Ολυμπιακός) ωστόσο οι νεαρές κοπέλες κρατούν τις εμπειρίες αλλά και την πλήρη αγωνιστικότητα που επέδειξαν.
Ποιοί πήραν τις προκρίσεις
Η β’ φάση αφορούσε 16 ομάδες που ήταν χωρισμένες σε 4 ομίλους. Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο (συνολικά 8), εξασφάλισαν την πρόκριση για την τελική φάση, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί κατά το τριήμερο 17-19 Ιουλίου. Οι ομάδες που συνεχίζουν είναι: Πανιώνιος, Ηλυσιακός (Α΄ όμιλος), Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός (Β΄ όμιλος), Άλιμος ΝΑΣ, ΝΟ Βουλιαγμένης (Γ΄ όμιλος), ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας (Δ΄ όμιλος).
Το προσπάθησαν τα κορίτσια
Αγωνιστικά, ο ΝΟΡ ξεκίνησε αισιόδοξα κατορθώνοντας να νικήσει τον Ηρακλή με 9-4 έχοντας ως πρώτη του σκόρερ την Παπαδάκη που σημείωσε 5 τέρματα!
Στη συνέχεια βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό όπου η διαφορά ήταν διακριτή σε επί μέρους κομμάτια χάνοντας με 15-4.
Στο τελευταίο ματς αντιμετώπισε τον Εθνικό, την καλύτερη ομάδα της σειράς όπου έχασε με 21-3. Ήταν τέτοια η διαφορά των κοριτσιών του Εθνικού που νίκησαν τον Ολυμπιακό με ανάλογη χαρακτηριστική ευκολία (14-3).
Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν ήταν: Χαρούλα Παπαδάκη, Ροδάνθη Τζίτζικα, Κλαίρη Ντριζα, Σοφία Γασπαράκη, Ελευθερία Καπεώνη, Εμμανουέλα Φραγκιαδάκη, Αναστασία Αμπατζή, Αναστασία Ξυνομηλάκη, Κατερίνα Τσουρδαλάκη.
Ας δούμε τί έκαναν τα κορίτσια του ΝΟΡ συγκεντρωτικά:
ΝΟΡ – ΝΓΣ Ηρακλής 9-4
Τα 8λεπτα: 2-1, 1-0, 2-3, 4-0.
Οι σκόρερ του ΝΟΡ: Φραγκιαδάκη, Ντρίζα 1, Τζίτζικα 1, Αμπατζή, Γασπαράκη, Τσουρδαλάκη, Καπελώνη 1, Ξυνομηλάκη 1, Παπαδάκη 5.
Ολυμπιακός – ΝΟΡ 15-4
Τα 8λεπτα: 7-1, 3-1, 2-1, 3-1.
Οι σκόρερ του ΝΟΡ: Τζίτζικα 1, Γασπαράκη 1, Παπαδάκη 2.
ΝΟΡ – Εθνικός 3-21
Τα 8λεπτα: 0-3, 2-8, 1-7, 0-3.
Οι σκόρερ του ΝΟΡ: Τζίτζικα 1, Ξυνομηλάκη 2.
Συνολικά τα αποτελέσματα του ομίλου:
ΝΟΡ – ΝΓΣ Ηρακλής 9-4
Εθνικός – Ηρακλής 21-2
Ολυμπιακός – ΝΟΡ 15-4
Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-13
ΝΟΡ – Εθνικός 3-21
Εθνικός – Ολυμπιακός 14-3
Η βαθμολογία
Ομάδα Β. Ν-Ι-Η Γκολ
1. Εθνικός 9 3-0-0 56-9
2. Ολυμπιακός 6 2-0-1 27-19
3. ΝΟΡ 3 1-0-2 16-40
4. Ηρακλής 0 0-0-3 7-43












