Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
Ρεθεμνιώτικα Νέα
Advertisement
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
Ρεθεμνιώτικα Νέα
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
Ρεθεμνιώτικα Νέα
No Result
View All Result
Αρχική Αθλητικά

Η Δόξα “ανοίγει” το ρόστερ της

Δημήτρης Τζαγκαράκης Από Δημήτρης Τζαγκαράκης
07/08/2026 - 9:01 πμ
στην κατηγορία Αθλητικά
Πρόσθεσε το RethNea.gr ως προτιμώμενη πηγή στην Google
Προσθήκη στις Προτιμώμενες πηγές

Η Δόξα Πλατανέ ξαναχτυπά με δύο δυνατές μεταγραφές αφού εντάσσει στο ρόστερ της έναν πολύπειρο αμυντικό χαφ, τον Νίκο Καψαλάκη και έναν φερέλπιδα ακραίο κυνηγό, τον Πάρη Κοζανίδη.
Ο πρώτος αφήνει προς στιγμή τους πάγκους και ξαναδένει κορδόνια για να ενισχύσει τον μεσοαμυντικό ρόλο της ομάδας. Για τον Νίκο Καψαλάκη άλλωστε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Παίζει ποδόσφαιρο εδώ και 23 χρόνια σε επίπεδο ανδρών, στον χώρο του τοπικού, με παρουσίες στη Δ’ αλλά και στη Γ’ Εθνική.
Πέρυσι, έκανε στην άκρη, για χάρη της ομάδας του Άρη, τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και κάθισε στον πάγκο. Από φέτος επανεργοποιείται ως ποδοσφαιριστής αφού νιώθει δυνατός να συνεχίσει σε μια ομάδα που τον πιστεύει και που θα ήθελε να οριστοκοποιήσει μια μακρόχρονη πορεία .
Ο Πάρης Κοζανίδης περνάει σε έναν ακόμη σύλλογο όπου στόχος του είναι η 1η θέση. Μετά τον Αστέρα, τον Ρεθυμνιακό και την Επισκοπή, σειρά έχει η Δόξα που τον πίστεψε και τον πήρε μαζί της. Γρήγορος με ωραία σέντρα και οξυδερκής, μπορεί να δώσει αυτό που χρειάζεται στην ομάδα του Πλατανιά για να πραγματώσει τους στόχους της. Ας δούμε πως παρουσίασε αυτά τα παιδιά ομάδα της Δόξας:


Για τον Ν. Καψαλάκη: “Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Νίκου Καψαλάκη στο δυναμικό της ομάδας μας.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1989, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και επιστρέφει στη Δόξα Πλατανέ μετά από έναν χρόνο, έτοιμος να προσδώσει εμπειρία, σταθερότητα και ποιότητα στον χώρο του κέντρου.
Έχει φορέσει ξανά την πορτοκαλί φανέλα, γνωρίζοντας πολύ καλά τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του συλλόγου. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει αγωνιστεί σε Αίαντα, Αστέρα Ρεθύμνου, Ε.Α.Π., Α.Ο. Επισκοπής, Ρεθυμνιακό και Άρη Ρεθύμνου, από τον οποίο επιστρέφει, έχοντας αρκετές ακόμα διακρίσεις και κούπες, επιβεβαιώνοντας την αξία και την αγωνιστική του συνέπεια.
Η διοίκηση της Δόξας Πλατανέ καλωσορίζει ξανά τον Νίκο στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.”

Ν. Καψαλάκης: «Να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο»
Ο 38χρονος μεσοαμυντικός δεν έκρυψε ότι προσδοκία του είναι, αυτή η χρόνια να αποτελέσει την τελευταία του και να τη συνδυάσει με έναν τίτλο:«Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, ανάμεσα σε ανθρώπους και ποδοσφαιριστές που πάνω απ’ όλα είναι φίλοι μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα φορέσω ξανά τη φανέλα της Δόξας.
Για μένα, ο στόχος αυτής της ομάδας πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός, γιατί στη Δόξα Πλατανέ δεν αρμόζει κάτι λιγότερο. Αυτό που χρειάζεται είναι υγεία, συγκέντρωση και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας και εύχομαι να έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας.
Προσωπικά θεωρώ πως αυτή πιθανότατα θα είναι η τελευταία χρονιά της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και θέλω να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ στην ομάδα».

Για τον Π. Κοζανίδη: “Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο και φέρελπι ποδοσφαιριστή Πάρη Κοζανίδη.
Ο Πάρης γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2006 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά στοιχεία, ταχύτητα και αγωνιστική εξέλιξη, που αναμένεται να προσδώσει φρεσκάδα και ποιότητα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας.
Η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στις ομάδες Κ14 (2019-2020), Κ15 (2020-2021), Κ17 (2021-2022 και 2022-2023), ενώ αποτέλεσε και μέλος της Κ19 του συλλόγου.
Την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 φόρεσε τις φανέλες του Αστέρα Ρεθύμνου και του Ποσειδώνα Γερανίου, ενώ τη σεζόν 2024-2025 αγωνίστηκε με τον Ρεθυμνιακό στη Γ’ Εθνική. Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2025-2026) συνέχισε την πορεία του με την Επισκοπή Ρεθύμνου, αποκτώντας ακόμη περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις.
Η οικογένεια της Δόξας Πλατανέ καλωσορίζει τον Πάρη στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την πορτοκαλί φανέλα.”

Π. Κοζανίδης: «Οργανωμένος σύλλογος η Δόξα»
Στο κατόπι ακολούθησαν και οι δηλώσεις του νεαρού άσου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αποτελώ πλέον μέλος της Δόξας Πλατανέ. Γνωρίζω την ομάδα και ξέρω ότι πρόκειται για έναν οργανωμένο σύλλογο με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.
Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Tags: Α' τοπικό
Share236Tweet148Send
Δημήτρης Τζαγκαράκης

Δημήτρης Τζαγκαράκης

Σχετικά νέα

5577627649010208 ταρταν

Τον Νοέμβριο τα εγκαίνια του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου

04/09/2026 - 2:06 μμ
Νέο “πενταρέ” από την εθνική

Νέο “πενταρέ” από την εθνική

04/09/2026 - 9:01 πμ
Στον Ρεθυμνιακό, Βαμβακάς και Μυλώνας

Στον Ρεθυμνιακό, Βαμβακάς και Μυλώνας

04/09/2026 - 9:01 πμ
Πέρασε το μήνυμα ο Ν.ΟΠΕΡ

Στην κληρωτίδα ο Ν.ΟΠΕΡ

04/09/2026 - 9:01 πμ
Επόμενο άρθρο
Ανεβάζει την ένταση η Επισκοπή

Ανεβάζει την ένταση η Επισκοπή

Τελευταία νέα

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ

Όταν η υπολογιστική γλωσσολογία βγαίνει από το αμφιθέατρο: Τρεις ψηφιακοί βοηθοί για ανθρώπους που τους χρειάζονται

04/09/2026 - 9:35 μμ
images

Δωρεάν σεμινάριο υποκριτικής με θέμα τις Βάκχες του Ευριπίδη

04/09/2026 - 8:04 μμ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ενίσχυση του  ΕΚΑΒ – Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ζητά ο Ε. Αποστολάκης

04/09/2026 - 7:53 μμ
ΑΜΙΡΑ

Σε κλίμα συγκίνησης η ετήσια συνάντηση αποφοίτων του 1979

04/09/2026 - 7:11 μμ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ν. Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας»

04/09/2026 - 7:02 μμ
agapi-grecotel - Rethymno Nea 1758129172-750x499-1

«Δίνεις Αγάπη – Παίρνεις Αγάπη»

04/09/2026 - 6:32 μμ
ΑΡΚΑΔΙ ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο πίνακας του Αϊβαζόφσκι για το Αρκάδι εκτίθεται στον χώρο που τον ενέπνευσε

04/09/2026 - 6:15 μμ
Μ.Η.Τ. 242157
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης

© 2026 rethnea.gr

No Result
View All Result
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2026 rethnea.gr

No Result
View All Result
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2026 rethnea.gr