Να αποφεύγουν την καύση στην ύπαιθρο και τις οποιεσδήποτε θερμές εργασίες από σήμερα Τρίτη έως τις 16 του μήνα, λόγω των ισχυρών ανέμων στα πελάγη, καλεί τους πολίτες η πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρήτη.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών και έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων, κυρίως για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών, η ΠΕ.ΠΥ. Δ. Κρήτης ανακοινώνει ότι:
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ πρόκειται να εκδηλωθούν ισχυροί νότιοι άνεμοι και πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που θα επηρεάσουν την περιφέρεια Κρήτης από τις 11/03/2025 και ώρα Ω/07:30 έως και την Κυριακή 16/03/2025. Κατόπιν αυτού ενημερώνουμε τους πολίτες για την αποφυγή της καύσης και των θερμών εργασιών για το διάστημα αυτό.
Τονίζουμε ότι, η παραπάνω σύσταση είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την προστασία όλων!»