Τα παιδιά του συλλόγου ΑμεΑ Ίκαρος φρόντισαν και πάλι να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραστίβου Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις Σέρρες.
Η διοργάνωση αφορούσε όλα τα παιδιά ηλικιών από τα 17 ετών και κάτω (Κ17) αλλά και τους αθλητές και τις αθλήτριες που ήταν από 20 ετών και κάτω (Κ20).
Ο Ίκαρος είχε δύο εκπροσώπους του, τους σπρίντερ Νίκη Αντωνομανωλάκη και Τρύφωνα Καντζιλάκη όπου πολύ γρήγορα, άπαντες όσοι βρίσκονταν στη διοργάνωση αντιλήφθηκαν ότι αυτά τα δύο παιδιά θα τους απασχολούσαν για αρκετή ώρα ανεβοκατεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.
Βλέπετε, το έκαναν πράξη έξι φορές!
Τρις ¨”χρυσή” σπρίντερ η Νίκη Αντωνομανωλάκη
Συγκεκριμένα η Νίκη Αντωνομανωλάκη επανέλαβε τις περσινές της επιτυχίες βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τους χρόνους της καθώς κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στα 100μ., στα 200μ. και στα 400μ. των κορασίδων.

“Τρις μεταλλιούχος” και ο Τρύφωνας Καντζιλάκης
Ο δε Χρήστος-Τρύφωνας Καντζιλάκης αναδείχθηκε 2ος στα 100μ. και 3ος στα 200μ. και στα 400μ. των παίδων.
Ήταν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν αυτά τα παιδιά αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι που είχαν θέσει είναι κατορθωτοί. Προείχε ωστόσο η δουλειά, η στοχοπροσήλωση και φυσικά η σωστή καθοδήγηση, όπως πράγματι συνέβη από τους προπονητές του συλλόγου, τον Βαγγέλη Πετσαγκουράκη και τον Μιχάλης Μάγκος.
Τα χαμόγελα ήταν διάπλατα γι’ αυτά τα παιδιά που έδειξαν ότι είναι σε θέση να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Ικάρου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραστίβου Ανδρών και Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.











