Τις ετήσιες εξετάσεις τους έδωσαν τα παιδιά-μαθητές-τριες της σχολής κουνγκ-φου του ΑΣ “Υπερίων”.

Οι μαθητές-τριες του Ρεθύμνου εξετάστηκαν στο σύστημα Hung Kuen με την ημέρα ωστόσο να αποκτά έναν ιδιαίτερα γιορτινό χαρακτήρα, καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδο, την τεχνική τους κατάρτιση και την προσωπική τους εξέλιξη μέσα από την πολεμική τέχνη.
Οι εξετάσεις αποτέλεσαν ένα σημαντικό ορόσημο για όσους συμμετείχαν, καθώς για αρκετούς μαθητές σηματοδότησαν την αλλαγή επιπέδου και τη μετάβασή τους στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους.

Το σύστημα Hung Kuen το οποίο έχει βαθιές ρίζες στην κινεζική παράδοση, δίνει έμφαση στη δύναμη, τη σταθερότητα, την πειθαρχία, τον σεβασμό και τη συνεχή προσπάθεια. Μέσα από την καθημερινή εξάσκηση, οι μαθητές καλλιεργούν όχι μόνο τις σωματικές τους δεξιότητες, αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα τους, όπως η υπομονή, η συγκέντρωση και η αυτοπεποίθηση.

Τόσο ο εκπαιδευτής της σχολής κουνγκ φου “Υπερίων” Θεόδωρος Αμάραντος όσο καη προπονήτργια Λϊνα Πολυχρονάκη ευχαρίστησαν θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους και τόνισαν ότι στόχος τους είναι να συνεχίσουν τη διάδοση της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης και την ουσιαστική εκπαίδευση των μαθητών της, μέσα σε ένα περιβάλλον σεβασμού, συνεργασίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Φυσικά μοίρασαν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την προσπάθεια, την πρόοδο και την αφοσίωσή τους.











