Επιστροφή στο γήπεδό του, τα Ζωνιανά επιχειρεί ο Ερμής ο οποίος ως πρώτος της κατάταξης του 7ου ομίλου (μαζί με τον Γρανίτη) θα υποδεχθεί απόψε στις 17.00 τη Δόξα Βύρωνα για την 4η στροφή των μπαράζ ανόδου.
Οι “πράσινοι” έχοντας επιστρέψει από τον Άγιο Νικόλαο νικητές με 0-1 επί της Νεάπολης και συνδυασμό με τα βολικά αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη συγκυρία με μία νέα νίκη που θα τους προσφέρει μία καλή βαθμολογική ασφάλεια.
Οι παίκτες του Γιώργου Φινοκαλιώτη είναι κουρασμένοι όμως, έχουν οπλιστεί με πολλά αποθέματα αυτοπεποίθησης μετά το 0-1 από το γκολ του Μεταξάκη μέσα στο Λασίθι.
Βέβαια, η Δόξα Βύρωνα είναι μια καθ’ όλα διαφορετική ομάδα έχοντας περισσότερες επιθετικές αρετές αλλά και μεγαλύτερο “βάθος” στον πάγκο της. Κι εκείνη με τη σειρά της, δεν έχει κρύψει ότι σαφείς επιδιώξεις της είναι να φτάσει ως το τέρμα τους αγώνες και να είναι μία από τις τρεις που θα πάρουν το εισιτήριο στη Γ’ Εθνική. Την προηγούμενη Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Αίαντα Σαλαμίνας ο οποίος παρεμπιπτόντως σ’ αυτή την αγωνιστική εκτίει το προγραμματισμένο του ρεπό.
Για τους Κρητικούς, η συνταγή δεν αλλάζει. Το ποδοσφαιρικό ταλέντο υπάρχει και με τη δύναμη της έδρας και της νοοτροπίας που διαθέτουν (πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους) θα επιχειρήσουν να φτάσουν σ’ ένα τρίτο τρίποντο σ’ αυτή τη σειρά.
Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν και το έχουν κάνει με επιτυχία. Ξέρουν πως είναι αυτή η διαδικασία…
To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Τετάρτη 14 Μαΐου (17:00)
Γηπ. Ζων.: Ερμής Ζωνιανών – Δόξα Βύρωνα
“Ελ. Πατακάκης”: Γρανίτης – Νεάπολη
Ν. Αλικαρνασσού: Ηρόδοτος – Ασπρόπυργο
Ρεπό: Αίας Σαλαμίνας
Η βαθμολογία
Ομάδα Β. Ν-Ι-Η Γκολ
1. Γρανίτης* 6 2-0-0 4-1
-. Ερμής Ζων. 6 2-0-1 3-2
3. Δόξα Βύρωνα 5 1-2-0 3-0
—————————————
4. Αίαντας Σαλ. 4 1-1-1 3-1
5. Ηρόδοτος 3 1-0-2 1-5
6. Ασπρόπυργος* 1 0-1-1 0-1
7. Νεάπολη* 0 0-0-2 0-4
Με αστερίσκο οι ομάδες έχουν δώσει από έναν αγώνα λιγότερο