Κάπου-κάπου γράφουμε και για τα των μεγάλων ομάδων και με αφορμή την έλευση του τροπαίου της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2025-26, ο κόσμος της κιτρινόμαυρης ομάδας δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής.

Τουναντίον! Φίλαθλοι, λάτρεις της κιτρινόμαυρης ομάδας διαφόρων ηλικιών (πολλοί μπαμπάδες με τα παιδιά τους) φόρεσαν τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας και κατέφθασαν στην πλατεία των Μικρασιατών όπου είχε στηθεί το βαρύτιμο τρόπαιο. Άξαφνα άναψαν τα πρώτα καπνογόνα και άμεσα, σειρά πήραν τα συνθήματα εκδήλωσης λατρείας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι “ΑΕΚτζήδες”¨τρέφουν παθολογική αγάπη για την ομάδα της προσφυγιάς.

Στο τέλος, έβγαλαν φωτογραφίες και τραγούδησαν γεγονός που αποδεικνύεται αρκετό ως η αφορμή για να ξεκινήσει ουσιαστικά η φετινή αγωνιστική σεζόν. Αυτή ήταν η τρίτη “στάση το τροπαίου” μετά τον Άγιο Νικόλαο και τα Χανιά. Χθες ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην πόλη του Ηρακλείου.













