Στις γυναίκες, το πρόγραμμα αναγράφει έναν εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Φοίβο… Ο Φοίβος ανέκαθεν αποτελούσε μια πολύ δυνατή ομάδα στην κατηγορία όπου αρκετές από αυτές “φλέρταρε” με την άνοδο.
Και φέτος δεν τα πάει άσχημα μετρώντας 6 νίκες και 3 ήττες συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς ευρισκόμενος στην 5η θέση.
Το Ρέθυμνο βρίσκεται πιο χαμηλά, έχει 12 βαθμούς με ρεκόρ 4-5 αλλά όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, οι κοπέλες των κυανοκιτρίνων είναι να μην το βάλουν πείσμα… Αν συμβεί αυτό, ο αντίπαλός τους έχει πρόβλημα.
Θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν τί θα συμβεί στο κλειστό του λυκείου των Μελισσίων, εκεί όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής καθώς και τα πρώτα δείγματα γραφής υπό την καθοδήγηση του Γ. Μενδρινού.
Για όλους αποτελεί πρόκληση το γεγονός να μπουν με το δεξί στο 2026 αλλά αναμφίβολα η νίκη δεν αποτελεί πανάκεια για το υπόλοιπο μιας ολόκληρης σεζόν.
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 3 Ιανουαρίου
«Μυρακτής», 15.30: Νέοι Βύρωνος – Θρίαμβος Χαϊδ.
Τσεκούρας, Νικολάου Λασ.
Λύκειο Μελισσίων, 16.00: Φοίβος – Ν. ΟΠΕΡ
Κατσιάρας, Σταυρόπουλος
«Ν. Παξιμαδάς», 18.00: Πετρούπολη – Απόλλων Καλ.
Καραδημητρίου, Καντλή
Α’ Ηλιούπολης, 18.00: Ηλιούπολη – Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Γεωργάκη, Παπαγιαννόπουλος
Παραλίας, 18.00: Μεσσηνιακός – Ιωνικός
Κοσμάς, Κουγιάς
Ολυμπίας, 19.30: Αργυρούπολη – Κόρινθος
Βασιλείου Στ., Μαλκοπούλου









