Ο Αστέρας Ρεθύμνου περίμενε -φαίνεται- τη δική του κατάλληλη στιγμή ούτως ώστε να προβεί σε μια μαζική ανακοίνωση παικτών που πρόκειται να παραμείνουν στο σωματείο. Για κάποια παιδιά έμοιαζε ως δεδομένο όμως, επειδή το ποδόσφαιρο “τρέχει” και δεν θυμίζει άλλοτινές εποχές, οι ομάδες προβαίνουν στις ανακοινώσεις ανανεώσεων.
Ο Γιώργος Τάκα, ο Δημήτρης Σαββάκης, ο Λευτέρης Βενιέρης, ο Ντανιέλ Λίτσι, ο Ανδρέας Παλάσσης, ο Μάριος Μαρκάκης, ο Αντώνης Ηλιάκης, ο Δημήτρης Καραντάθας, ο Μανώλης Παπαπαναγιώτου, ο Βαγγέλης Παπαγιαννάκης και ο Μανώλης Τζουγανάκης είναι τα πρώτα 11 παιδιά που θα δηλώσουν “παρών” στην επίσημη πρώτη της ομάδας.
Αυτό το καλοκαίρι βέβαια τα πράγματα αναμένεται να είναι διαφορετικά εν αντιθέσει με τον προηγούμενο χρόνο στον ιστορικό σύλλογο. Προπονητής παραμένει ο Παναγιώτης Καραντάθας ενώ γενικός αρχηγός θα είναι ο Μιχάλης Μακρυδάκης. Πλην αυτών των δύο ανδρών αναμένεται να έρθουν παίκτες που θα είναι πιο έμπειροι με σκοπό να αναβαθμίσουν αγωνιστικά τον σύλλογο και να τον εντάξουν στην ελίτ του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Ας δούμε πως παρουσιάζει ο Νέος Αστέρας τα 11 παιδιά του:
“Ο Αστέρας Ρεθύμνου με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την σεζόν 2026-2027 με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Γιώργο Τάκα, Δημήτρη Σαββάκη, Λευτέρη Βενιέρη, Ντανιέλ Λίτσι, Ανδρέα Παλάσση, Μάριο Μαρκάκη, Αντώνη Ηλιάκη, Δημήτρη Καραντάθα, Μανώλη Παπαπαναγιώτου, Βαγγέλη Παπαγιαννάκη, Μανώλη Τζουγανάκη.
Ο Γιώργος Τάκα είναι μέσο-επιθετικός, γεννημένος στις 12/6/2003, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 26 (21 πρωτάθλημα+5 κύπελλο) συμμετοχές πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 3 (2+1) ασίστ.
Ο Δημήτρης Σαββάκης είναι δεξί μπακ, γεννημένος στις 14/2/2003, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 5 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.
Ο Λευτέρης Βενιέρης είναι επιθετικός, γεννημένος στις 6/5/2007 και θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην ομάδα μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 19 (16+3) συμμετοχές πέτυχε 9 (7+2) γκολ και μοίρασε 3( 2+1) ασίστ.
Ο Ντανιέλ Λίτσι είναι κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 11/6/2007, προερχόμενος από την Ακαδημία της συνεργαζόμενης μας, Ε.Α.Π.
Την σεζόν 2025-26 είχε 19 (16+3) συμμετοχές και μοίρασε 1 ασίστ.
Ο Μάριος Μαρκάκης είναι αριστερό μπακ, γεννημένος στις 8/4/2009, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 19 (13+6) συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ.
Ο Αντώνης Ηλιάκης είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 1/2/2010, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 5 (4+1) συμμετοχές. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Youth League της ΕΠΣΗ.
Ο Δημήτρης Καραντάθας αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, γεννημένος στις 1/7/2010, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 16 (11+5) συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Youth League της ΕΠΣΗ.
Ο Μανώλης Παπαπαναγιώτου αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 1/6/2010, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 7+4 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Youth League της ΕΠΣΗ.
Ο Βαγγέλης Παπαγιαννάκης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 9/1/2009, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 10 (8+2) συμμετοχές. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Youth League της ΕΠΣΗ.
Ο Μανώλης Τζουγανάκης αγωνίζεται ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 9/6/2006, και θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην ομάδα μας. Την σεζόν 2025-26 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.
Ο Ανδρέας Παλάσσης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 21/4/2004, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας μας. Την σεζόν 2025-26 είχε 18 (14+4) συμμετοχές και μοίρασε 3 ασίστ.
Αγαπημένα μας παιδιά, είναι μεγάλη η χαρά μας που συνεχίζουμε μαζί για να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που ονειρευόμαστε. Καλή σεζόν με υγεία σε όλους και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.”













