18 °C Rethymno, GR
19/05/2022

ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ

Μια γιορτή που χωρά την αγκαλιά όλων

Λαμπρή εκδήλωση στο Ωδείο Ρεθύμνου αφιερωμένη στον αθλητή και στο προπονητικό γυμναστήριο ενόργανης γυμναστιής

Ήταν μια γιορτή από τον ΟΚΑ Αρκάδι για τον ίδιο τον σύλλογο. Στη μέση αυτή η γιορτή αγκάλιαζε τα παιδιά του… Μικρά και μεγάλα. Παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες μα και ανθρώπους που δεν σχετίζονταν με αυτόν να στέκονται αρωγοί προκειμένου να γίνουν μέρος του μεγαλύτερου συλλόγου στο Ρέθυμνο κι ενός εκ των μεγαλυτέρων της Ελλάδας.

Φέτος συμπληρώνει 46 χρόνια δράσης και χρησιμοποιεί 16 αθλητικές εγκαταστάσεις ζώντας κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του.

Ο πρόεδρός του Νίκος Προβιάς, πήρε επ’ ώμου μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ωδείο Ρεθύμνου και τα μέλη του Αρκαδίου φρόντισαν να την γεμίσουν ασφυκτικά.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αθλητή όμως το επίκεντρο δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι πλησίον του γυμναστηρίου που εδρεύει στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Γάλλου, ορθώνεται αυτές τις μέρες το σπίτι της ενόργανης γυμναστικής. Ένα έργο πνοής που θα μπορεί να απασχόλησε καθημερινά πάνω από 500 παιδιά και που θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλες διεθνείς αποστολές.

Ένα προπονητικό κέντρο που θα αποτελεί το καμάρι του αθλητικού Ρεθύμνου και που θα μπορεί να δομήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε παιδί σε νηπιακή ηλικία.

Το προπονητήριο της ενόργανης γυμναστικής, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

«Ο στόχος του Αρκαδίου είναι πρώτα η αθλητική εκπαίδευση και μετά ο πρωταθλητισμός. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν είναι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τις ακαδημίες του.» Ο Νίκος Προβιάς που ανέλαβε και χρέη παρουσιαστή -ήταν το πλέον κατάλληλο άτομο για να το κάνει- θέλησε να περάσει σε όλους τους παρευρισκόμενους την ιδέα του συλλόγου αλλά και τη δράση που αυτό διατηρεί τα τελευταία χρόνια αλλά και μέσα από έναν σημαντικό αριθμό αθλητών που ξεπερνούν τους 900.

«Τα τελευταία χρόνια, στόχος μας δεν ήταν άλλος από τη δημιουργία ενός προπονητηρίου γυμναστικής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει αλλά επιθυμία μας είναι το ίδιο το Ρέθυμνο να είναι ο πρωταγωνιστής.

Γι’ αυτό επιλέξαμε την καλύτερη εταιρεία στον κόσμο διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων ενόργανης γυμναστικής από τη Γερμανία η οποία μας έκανε τον σχεδιασμό με  διεθνείς προδιαγραφές. Τί επιδιώκουμε…; Να είναι ασφαλές και να υποδέχεται Εθνικές ομάδες. Να είναι ένας χώρος προορισμού και ένα πανεπιστημιακό γυμναστήριο για όλες τις Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους για να μην πούμε περίπου τον μήνα Οκτώβριο.

Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν, αλλά το σημαντικότερο βήμα έγινε τον περασμένο Νοέμβριο όταν υπογράψαμε τη σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με τον κ. Τζωρτζινάκη και τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κώστα Σπανουδάκη. Πριν λίγους μήνες κάναμε την πρώτη εκσκαφή. Τώρα γίνεται η θεμελίωση.

Το Αρκάδι έχει 3 πρώην γυμναστές που το ίδρυσαν, τον Χαλκιαδάκη, ο Μαράκη και τον ο Εκεκάκη. Επίσης, από τους πρώτους που μπήκαν στο τμήμα ενόργανης ήταν ο κ. Σπύρος Ελευθερόγλου το 1981.

Με τον τελευταίο με τον οποίο μαζί ζούμε τις ίδιες ανησυχίες της δημιουργίας αυτού του έργου, ήταν μεγάλη μας χαρά να παραβρεθούμε στην πρώτη μέρα εκσκαφή. Είναι το όνειρό μας που γίνεται πραγματικότητα.

Δεν μείναμε όμως σε αυτό. Πήγαμε στην περιοχή του Σταυρωμένου και μαζί με τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου, μαζί με τον κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη διαμορφώσαμε ένα γήπεδο μέσα στο δημοτικό σχολείο όπου οι γονείς, οι προπονητές, οι άνθρωποι του συλλόγου και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου έβαλαν προσωπική εργασία για να διαμορφώσουν ένα νέο γήπεδο μπάσκετ. Το Αρκάδι χρηματοδότησε την επισκευή για τις μπασκέτες και έχουμε ξεκινήσει ένα καινούριο τμήμα μπάσκετ με την Μαρία Ζαχαράκη στην περιοχή του Σταυρωμένου.

Επίσης, στεγαζόμαστε σε ένα κτίριο βαρέων αθλημάτων. Αυτό χρειαζόταν μία ανακαίνιση. Σε αυτό το σημείο βρήκαμε τους πόρους και δεχθήκαμε τη χορηγία του φίλου μας, Γιώργου Βασιλάκη, ο οποίος έκανε μία πλήρη ανακαίνιση του χώρου.

Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε αγαστή συνεργασία με όλα τα σωματεία του νομού.»

Ταρτάν στο γήπεδο Γάλλου

Κατόπιν ο πρόεδρος του Αρκαδίου αναφέρθηκε και στο έργο της αλλαγής του ταρτάν το οποίο βέβαια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα… «Πήγαμε μαζί με τον δήμαρχο στον κ. Αυγενάκη όπου έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του ταρτάν στο γήπεδο του Γάλλου της τάξης του 1.030.000 ευρώ και από ό,τι μαθαίνω τον τελευταίο χρόνο ο δήμος Ρεθύμνου θα προσθέσει 300.000 ευρώ για να γίνει ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο.

Μέσα στα πλαίσια της εξωστρέφειας που ο σύλλογος μας προσπαθεί να καλλιεργήσει, είχαμε ταξίδι το Κάιρο της Αιγύπτου με την ομάδα της ενόργανης γυμναστικής.

Η περιουσία του συλλόγου μας είναι τα παιδιά και οι προπονητές. Τα προηγούμενα χρόνια τιμούσαμε τους αθλητές και τους προπονητές τους αφήναμε στο τέλος. Η πρώτη βράβευση θα είναι οι προπονητές.»

Δηλώσεις έκαναν όλοι -και δεν ήταν λίγοι αυτοί- τους οποίους ΟΚΑ Αρκάδι φρόντισε να τιμήσει για την αρωγή τους και τη συμπαράστασή τους όπου χρειάστηκε, είτε για τη δημιουργία έργου, είτε για χορηγίες κλπ.

Μ. Λιονή: «Δίπλα στον αθλητισμό η Περιφέρεια»

Η Αντιπεριφερειάρχης Εν. Ρεθύμνου κα Μ. Λιονή εξήγγειλε ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι όπου τη χρειαστεί ο σύλλογος και τόνισε ότι έχει πρόθεση να αναβαθμίσει το ποσό που ήδη έχει εγκριθεί (70.000 ευρώ) για το προπονητήριο της ενόργανης γυμναστικής: «Νιώθω προσωπικά αλλά και ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας πολύ μεγάλη τιμή που μας έκανε απόψε ένας ιστορικός σύλλογος. Ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας από το Ρέθυμνο έχει περάσει από τις τάξεις σας μέσα από τον υγιή αθλητισμό. Εμείς ως Περιφέρεια θέλουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε έναν, είτε είναι συλλογικός φορέας, είτε είναι ακόμα και άτομο που προσπαθεί μέσα από τον υγιή αθλητισμό να προάγει τα ιδανικά και τις αξίες του τόπου μας. Όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια στέκεται δίπλα σε κάθε άθλημα, τόσο χρηματοδοτώντας διάφορες εκδηλώσεις, όσο και εγκαταστάσεις όσο μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Πιστεύουμε στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Επίσης δεν έχουμε ξεχάσει και κάτι που αφορά στο νέο προπονητήριο και όποτε χρειαστεί το ενεργοποιούμε. Αυτό είναι η προγραμματική σύμβαση που έχουμε υπογράψει της τάξης των 70.000 ευρώ. Για τέτοιου είδους κατασκευές που έχουν να κάνουν με παιδιά και το μέλλον του τόπου μας, η Περιφέρεια δεν θα γυρίσει την πλάτη της και θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς και με ακόμα μεγαλύτερο ποσό μέχρι να τελειώσει αυτό το καμάρι που έχετε ξεκινήσει».

Γ. Μαρινάκης: «Εγγεγραμμένη πίστωση 180.000 ευρώ»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη ο οποίος εξεδήλωσε τον θαυμασμό του για την «τρέλα» που έχουν οι άνθρωποι του Αρκαδίου να ξεκινήσουν έναν πνεύμονα άθλησης όπως το προπονητήριο στου Γάλλου με τον δήμο φυσικά να συνδράμει αποφασιστικά.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι μέσα σε μία τόσο μεγάλη αθλητική οικογένεια και ως θεσμός ο δήμος Ρεθύμνου να στηρίζουμε τον μαζικό αθλητισμό. Περνάει τελείως απαρατήρητο, αλλά αυτό που είπε ο κ. πρόεδρος, ότι συντηρούμε τις εγκαταστάσεις, πληρώνουμε την ενέργεια των εγκαταστάσεων και είμαστε ο μόνος δήμος που δεν παίρνει αντίτιμο από τα σωματεία, είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Θέλω να ξέρετε ότι κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του δήμου είναι εγγεγραμμένη πίστωση 180.000 ευρώ για αυτό το κτίριο και περιμένω την προγραμματική για να βάλει ο δήμος Ρεθύμνου αυτά τα χρήματα.

Εμείς αποβλέπουμε στην ποιότητα των ανθρώπων και γι’ αυτό έχουμε όλη αυτήν την στήριξη σε όλον τον μαζικό αθλητισμό της περιοχής μας. Με χαρά παραλαμβάνω αυτήν την ειδική πλακέτα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλη την κοινωνία που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια».

Κ. Σπανουδάκης: «Τώρα πια δεν είναι «θα» αλλά κατασκευάζεται»
Καταλυτικός παράγοντας ήταν και ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Κωστής Σπανουδάκης. Από την πρώτη στιγμή που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Αρκαδίου, όχι μόνον ήταν σύμφωνος αλλά κίνησε τις διαδικασίες για να τρέξει τάχιστα το έργο…

«Είναι μεγάλη τιμή αυτό που γίνεται, μεταξύ άλλων και για μένα. Για τον θεσμό που εκπροσωπώ αυτό που συνδέει το Πανεπιστήμιο και τον ιστορικό αυτόν σύλλογο είναι το προπονητήριο της ενόργανης γυμναστικής. Η γραφειοκρατία κράτησε 3 χρόνια και η κατασκευή λιγότερο από έναν χρόνο. Τώρα πια δεν είναι “θα”, τώρα κατασκευάζεται και, ως το τέλος τους έτους θα είναι μία πραγματικότητα.

Θέλω να θυμάστε ότι το προπονητήριο έγινε πραγματικότητα επειδή πολλές δυνάμεις συνενώθηκαν στον σκοπό αυτόν. Όταν πολλές υγιείς δυνάμεις συνενώνονται δεν υπάρχει τρόπος να ηττηθούν. Και για αυτό έγινε πράξη και θα το χαίρονται τα παιδιά μας τώρα και τις επόμενες γενεές. Πολλές δυνάμεις ενώθηκαν και μέσα στο Πανεπιστήμιο προεξαρχούσης της τεχνικής υπηρεσίας που είναι σήμερα παρούσα και των τοπικών μας αρχών. Το προπονητήριο θα αυξήσει το διεθνές αποτύπωμα του Πανεπιστημίου στην αρένα του Πανεπιστημιακού αθλητισμού αλλά θα φανεί χρήσιμο και στην τοπική κοινωνία.

Συμβαίνουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στην Πανεπιστημιόπολη στου Γάλλου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται 3 σημαντικά έργα σε εξέλιξη. Η επέκταση της Πανεπιστημιακής μας βιβλιοθήκης, το προπονητήριο της ενόργανης και το 3ο στην παλιά πόλη, όπου το Πανεπιστήμιο κατέχει σημαντική ακίνητη περιουσία την οποία αναστηλώνει. Και τα 3 έργα θα ολοκληρωθούν μέσα στο τρέχον έτος και έπεται και συνέχεια. Ανάμεσα σ’ αυτά, θα είναι και το έργο που συμβολικά θα ενώσει το Πανεπιστήμιο με την πόλη του Ρεθύμνου μέσω του πεζόδρομου που θα κατασκευάσει ο δήμος Ρεθύμνου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει η ανακοίνωση για ένα πολύ μεγάλο έργο κατασκευής φοιτητικών κατοικιών και αμφιθεάτρου. Ένα έργο που θα αλλάξει τους οικιστικούς συσχετισμούς στην πόλη και θα την καταστήσει ακόμα πιο ευημερούσα και πιο ισχυρή».

Σπ. Ελευθερόγλου:»Ο σύλλογος των καθηγητών φυσικής αγωγής»
Ο κ. Σπύρος Ελευθερόγλου, ο ιδρυτής της ενόργανης γυμναστικής στο Ρέθυμνο θέλησε να πει δυο λόγια τόσο για τον «γιο» του όπως αποκαλεί τον Νίκο Προβιά όσο και για το γεγονός ότι οι δυνάμεις που ενώθηκαν για τη δημιουργία του προπονητηρίου της ενόργανης γυμναστικής ήταν ένα αποτέλεσμα συνεύρεσης παλιών φίλων που συναντήθηκαν, ένωσαν τις πανεπιστημιακές τους γνώσεις, τις δυνάμεις και τη θέλησή τους για εξέλιξη ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

«Αμέσως μετά την ίδρυση του Αρκαδίου ήρθα στο Ρέθυμνο και ίδρυσα το τμήμα ενόργανης γυμναστικής. Αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν με τέτοια χαρά και με τέτοια όρεξη που δεν μπορώ να το ξεχάσω. Επειδή οι ιδρυτές του Αρκαδιού ήταν συνάδελφοι αλλά και φίλοι μου συνειδητοποίησα γρήγορα ότι και από κει και πέρα μέχρι και σήμερα, ο ΟΚΑ Αρκάδι είναι ο σύλλογος των καθηγητών φυσικής αγωγής. Είναι μεγάλη υπόθεση ένας σύλλογος να καλλιεργεί τον μαζικό αθλητισμό, γενικά τον αθλητισμό και τελευταίο τον πρωταθλητισμό.

Το κλειστό γυμναστήριο για μένα ήταν όνειρο ζωής. Ίδρυσα το τμήμα στο 2ο γυμνάσιο με την αρωγή του αείμνηστου Γυμνασιάρχη, Χρήστου Μακρή, που με εμπιστεύτηκε τότε, βρίσκοντας όργανα γυμναστικής από συναδέλφους, ενώ σήμερα βλέπω τον «ναό» όπως τον ονομάζω εγώ, ο ναός της ενόργανης γυμναστικής που όταν θα ολοκληρωθεί, όλοι μας θα το θαυμάσουμε».

Μ. Κακλαμάνος:»Καλύτερες μέρες για το Ρέθυμνο…»
Ένας ίσως από τα πιο σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας μέσα στην ομάδα που κίνησε τις διαδικασίες για να φτάσει το προπονητικό γυμναστήριο τόσο γρήγορα σ’ αυτή τη φάση των έργων είναι, ο πολιτικός μηχανικός του ιδρύματος Κρήτης, ο Ρεθεμνιώτης κ. Μ. Κακλαμάνος.

«Ανιδιοτέλεια, προσφορά και αγάπη. Αγάπη για όλα τα παιδιά μας που τα αγκαλιάζουμε με όλη την καρδιά μας, δίνοντας τους την ευκαιρία να μας κάνουν όλους υπερήφανους. Υπερήφανους γιατί το παντέρμο Ρέθεμνος του Πρεβελάκη πρέπει να ξημερώσει καλύτερες μέρες. Προσπαθούμε σύσσωμοι κάποιοι άνθρωποι να φέρουμε εις πέρας αυτό που ονειρευόμαστε για τους αθλητές του ΟΚΑ Αρκάδι».

Μ. Μακρυδάκης:«Τιμή μου που υπηρέτησα αυτό το σωματείο»
Μια παλιά αειθαλής φιγούρα τόσο στο Αρκάδι όσο και στον χώρο το μαζικού αθλητισμού γενικότερα, ο κ. Μανώλης Μακριδάκης είχε να πει: «Είμαι πολύ συγκινημένος για την τιμή που μου κάνει το σωματείο της καρδιάς μας. Είναι τιμή που υπηρέτησα για λίγα χρόνια στο σωματείο αυτό. Έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι γιατί αυτό το σωματείο το αγαπήσαμε όλοι και εύχομαι σε όλους μόνο επιτυχίες, διακρίσεις και ό,τι καλύτερο για όλους σας».

Βραβεύσεις σε προπονητές, χορηγούς και αθλητές
Βαρδινογιάννης Βαρδής, Βαρδινογιάννης Γιάννης (σημαντική χορηγία για το κλειστό ενόργανης γυμναστικής), Λιονή Μαίρη, Αρναουτάκης Σταύρος, Μαρινάκης Γιώργης, Σπανουδάκης Κώστας, Κακλαμάνος Μανώλης, Βασιλάκης Γεώργιος,


Οι γιατροί: Καλησπεράκης Σπύρος, Γαϊτάνης Γιάννης, Μελιδονιώτης Άλκης, Παπουτσιδάκης Αντώνης.

Ελευθερόγλου Σπύρος, Τσιμπούκας Φώτης, Σαββίδης Κωνσταντίνος, Μοναχός Δημήτρης, Αλεξάκης, Γαλερός Δερεδάκης Ανδρέας, Σταύρος, Μακρυδάκης Εμμανουήλ, Τρανταλίδης Χρήστος, Μπιρλιράκη Ελευθερία, Μαρκούλη Αγγελική, Αφοί Ζουμπουλάκη ΟΕ.

Ακόμα βραβεύθηκαν οι έμπειροι προπονητές ενόργανης γυμναστικής οι οποίοι ήρθαν απευθείας από την Ελβετία, η Ρουμάνα Καμέλια Μποερού και ο Αθανάσιος Μπανούσης.

Κατόπιν, η βραδιά πέρασε στις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών, δηλαδή στους αθλητές και τους προπονητές τους

 

Προπονητές
Κωνσταντίνος Πολιουδάκης, Λιάνα Γεωργοπούλου, Ιωάννης Γαλερός, Γεωργία Καραμούζη, Ανδρέας Σταυρουλάκης, Ελένη Πετρακάκη, Μαρία Ζεμπίλη (ενόργανη), Μανώλης Αντωνάκης, Στέλιος Αστρινάκης, Βαγγέλης Σταυρουλάκης, Παύλος Χαραλαμπίδης, Λουκάς Λυξουργιώτης, Στέλιος Πετράκης (τμήμα βόλεϊ), Κώστας Πλευράκγς, Γιώργος Θεοδοσουλάκης, Μαρία Ζαχαράκη (τμήμα μπάσκετ), Παντελής Ζουμπουλάκης (τμήμα άρσης βαρών), Νίκος Μπονατάκης (τμήμα πάλης), Βιζιργιανάκης Γιώργος, Τσιχλάκη Μαρία, Ολυμπία Κασαπίδου, Κατερίνα Τσαλικίδου (τμήμα στίβου).

Τμήμα ενόργανης
Προβιάς Γιώργος, Προβιάς Βασίλης, Περδίκης Ιωάννης, Γαλερός Αντρέας, Περάκης Κωνσταντίνος, Μαστέλος Χρήστος, Κλωναρίδης Κυριάκος.
Ζωιδάκη Παναγιώτα, Στέλλα Τσιλεδάκη.

Τμήμα μπάσκετ
Ζαχαράκη Μαρία, Δημήτρη Μελίνα, Σταυριανάκη Μαργαρίτα, Θεοδοσουλάκη Αθηνά, Ζολώτα Ευαγγελία, Ζολώτα Μαρία, Γιαννακάκη Ιωάννα, Λεμπιδάκη Κάλλια (2η Θέση στο πρωτάθλημα Κρήτης), Βεργιτσάκη Χρυσαλία , Ξενίδη Μαρία – Χαρά Μεργεμόγλου Ευαγγελία, Πατσάνι Πατρίτσια, Καμπανάκη Μαριάνθη, Ιερωνυμάκη Ευαγγελία.

Τμήμα πάλης
Χαμογιωργάκης Ματθαίος, Αποστολάκης Γεώργιος, Χασιώτης Απόστολος, Κοκολάκης Ιωσήφ, Κοκολάκη Αργυρώ, Καράλης Μιχάλης

Τμήμα στίβου
Μαμαλάκης Γεώργιος, Βραβορίτη Αλεξάνδρα, Φετοκάκης Αριστείδης, Μαμαλάκης Ιωάννης, Ψυχούλας Κων/νος, Λιονής Αλέξανδρος, Μαρκόπουλος Φίλιππος, Συριάνογλου Γαβριήλ, Χατζημαρκάκης Μιχάλης, Βραβορίτη Αλεξάνδρα, Περακάκη Ιφιγένεια, Σαρμάνη Μαρία, Παπαγεωργίου Ιωάννα, Παπουτσιδάκη Βασιλική, Παυλάκη Ελπίδα, Σηφογιαννάκη Ανδρέα, Παπουτσιδάκη Βασιλική, Χατζημαρκάκης Μιχάλης, Σηφογιαννάκης Ανδρέας, Χουρδάκη Ελευθερία, Χλιαουτάκη Χαρά, Δροσάκη Μαριγιάννα, Κλαψινού Μαρία, Μπικέσκου Χριστίνα, Δραμιτινού Αγάπη.
Προπονητής: Βιζιργιανάκης Γεώργιος, Τσιχλάκη Μαρία.

Τμήμα άρσης βαρών
Λιονή Χρυσή, Μοναχού Μαίρη, Περδίκη Ελένη, Λιονή Παγώνα,
Κιμιώνης Ευάγγελος, Βασιλάκης Μανούσος, Σουχλάκης Γεώργιος.

Τμήμα βόλεϊ
Βαλασάκης Μιχάλης, Αστρινάκης Δημήτρης, Ζουμπουλάκης Νίκος, Λάσκα Άγγελος, Ανδρεδάκης Γιώργος, Μπαρκάτσας Γιώργος, Παρασκευόπουλος Εμμανουήλ, Τσάκωνας Φώτης, Τζιράκης Μιχάλης, Δρουδάκης Γιώργος, Δραμιτίνος Ιωάννης, Μπιστόλας Δημήτρης, Παπαδάκης Μανώλης, Κουρεμέτης Αντώνης, Μαμαλάκης Γιάννης, Σαμωνάκης Αντώνης, Λαγκουβάρδος Μιχάλης, Σηφάκης Δημήτρης, Μαμαλάκης Γιάννης.
Καβουσανού Μαριάννα, Θεοδωρακοπούλου Ελισσώ, Σκούφη Βεατρίκη, Αγγελάκη Άρτεμη, Χατζηορφανού Ασπασία, Χατζιδάκη Ευτυχία, Τουρνάκη Έλενα, Σταυρουλάκη Μυρτώ, Ξεκαλάκη Δήμητρα, Σταυρουλάκη Λιάνα, Μανδακάκη Ελένη.