Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
Rethnea
Advertisement
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Rethnea
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Rethnea
No Result
View All Result
Αρχική Uncategorized

Οι Γερμανοί τουρίστες περιγράφουν τις στιγμές τρόμου που βίωσαν στον Μυλοπόταμο

Newsroom Από Newsroom
21/08/2022 - 2:40 μμ
στην κατηγορία Uncategorized

Τις στιγμές τρόμου που βίωσαν στο Πέραμα Μυλοποτάμου, την περασμένη Παρασκευή, περιγράφει ένα από τα μέλη της οικογένειας των Γερμανών τουριστών.

Ο Κρις Μαρκ Φίδερστον διηγείται στο protothema.gr καρέ-καρέ το περιστατικό που συνέβη στους δρόμους του Ρεθύμνου από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι απειλές με τα μαχαίρια, οι γροθιές που αντάλλαξαν και η καταδίωξη που τους έκοψε την ανάσα και ανάστατωσε όλη την περιοχή του Περάματος, ξεχωρίζουν από όσα αναφέρει.

Τα όσα αναφέρει ο νεαρός είναι συγκλονιστικά, παραπέμποντας σε σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας.

“Μια εμπειρία τρόμου”

Ιδού η μαρτυρία του νεαρού Γερμανού:

“Στις 19 Αυγούστου 2022 πήγαμε από το ξενοδοχείο που μέναμε με την οικογένειά μου για να παραλάβουμε την αδελφή μου από το ξενοδοχείο που έμενε. Αφού παραλάβαμε την αδελφή μου, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Μετά από μια αριστερή στροφή, ένα μαύρο 4×4 βγήκε από κάτι που φαινόταν σαν γκαράζ και εξετράπη στην πλευρά του δρόμου μας – χτυπώντας το μπροστινό αριστερό φτερό του αυτοκινήτου.

Σταματήσαμε αμέσως και γυρίσαμε πίσω, καθώς το 4×4 συνέχισε να οδηγεί σα να μη συνέβη τίποτα. Η αρχική μας σκέψη ήταν να ακολουθήσουμε το αυτοκίνητο και να του ζητήσουμε ευγενικά να σταματήσει- να εκτιμήσουμε τη ζημιά και να ανταλλάξουμε τα στοιχεία της ασφάλειας μαζί με τα προσωπικά στοιχεία. Έτσι κάναμε σήμα με φώτα και κινήσεις των χεριών.

Ο οδηγός του μαύρου 4×4 μας έδωσε το σήμα να σταματήσουμε δίπλα του. Οδηγώντας προς το Πέραμα το 4×4 σταμάτησε ξαφνικά και σταματήσαμε δίπλα του. Αμέσως, ο οδηγός άνοιξε την πόρτα του με δύναμη προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στο πλάι του αυτοκινήτου. Έπειτα βγήκε έξω και με χτύπησε στο πρόσωπο ενώ εγώ καθόμουν στη θέση του συνοδηγού.

Ο αδελφός μου στο πίσω κάθισμα αντέδρασε αμέσως και βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με τον φίλο της μητέρας μου. Ο οδηγός προσπάθησε στη συνέχεια να κινηθεί προς τον αδελφό μου, αλλά η αδελφή μου ευτυχώς άνοιξε την πόρτα της παγιδεύοντάς τον ανάμεσα στις δύο πόρτες. Προσπάθησε να χτυπήσει τον αδελφό μου, αλλά προστατεύτηκε και τον γρονθοκόπησε κατευθείαν στη μύτη.

Τότε άρχισε να αιμορραγεί και να περπατάει προς το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια βγήκα από το αυτοκίνητο για να ηρεμήσω την κατάσταση, αλλά ο συνοδηγός του 4×4 με απείλησε με τις μπουνιές με άρπαξε ολόκληρος. Χωρίς δισταγμό, τον γρονθοκόπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Προσπάθησα να φύγω από εκεί αλλά με ακολούθησε ο συνοδηγός με περαιτέρω απειλές.

Καταλήξαμε στο μπροστινό μέρος των δύο αυτοκινήτων, καθώς προσπαθούσα να διαφύγω. Σε μια προσπάθεια να τον πετάξω μακριά μου, ο φίλος της μητέρας μου φωνάζει ”μαχαίρι, μαχαίρι, μαχαίρι”. Αμέσως αφήνω τον συνοδηγό να φύγει, προσπαθώντας να εντοπίσω πού είναι το μαχαίρι.

Η οικογένεια των Γερμανών τουριστών μίλησε νωρίτερα και στην ΕΡΤ

Ο οδηγός κρατούσε ένα μαχαίρι το οποίο μου φάνηκε σαν 20-25 εκατοστά. Περπατούσε προς το μέρος μου με υψωμένα τα χέρια έτοιμος να με μαχαιρώσει. Προσπαθήσαμε αμέσως να μπούμε στο αυτοκίνητο και να φύγουμε, ωστόσο, γεμάτοι αδρεναλίνη έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι όλοι ήταν στο αυτοκίνητο. Είπα στην αδελφή μου να μπει στο αυτοκίνητο με τον φίλο της μητέρας μου, καθώς αντιμετώπιζα έναν άνδρα με μαχαίρι.

Οι δύο τύποι εμπόδισαν το αυτοκίνητο να κινηθεί, αλλά, αφού ο συνοδηγός χτύπησε το παρμπρίζ καταφέραμε να ξεφύγουμε και οδηγήσαμε προς το Πέραμα.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί.

Στους καθρέφτες είδαμε το μαύρο 4×4 να πλησιάζει. Έπεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μας για να μας σπρώξουν εκτός δρόμου. Μια κανονική καταδίωξη για πάνω από 1 χιλιόμετρο. Γεμάτοι αδρεναλίνη και άγχος έπρεπε να αποφύγουμε την αντίθετη κυκλοφορία και να αποφύγουμε το μαύρο 4×4 που χτυπούσε στο πλάι και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οδηγώντας μέσα στο Πέραμα σε πυκνή κυκλοφορία και αλλάζοντας λωρίδες κυκλοφορίας φοβόμασταν για τη ζωή μας και η αδελφή μου φώναζε για βοήθεια και αστυνομία! Αφού οδηγήσαμε από τη αντίθετη πλευρά του δρόμου αναγκαστικά καθώς ο κεντρικός δρόμος ήταν γεμάτος κίνηση, πλησιάσαμε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν προς το μέρος μας. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε, προσπαθώντας να κόψουμε δρόμο αλλά το μαύρο 4×4 μας έκοψε το δρόμο και έκανε όπισθεν πάνω στο αυτοκίνητό μας.

φωτογραφία από Πρώτο Θέμα

Αμέσως, ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε μέσα στο Πέραμα και γύρω από τα αυτοκίνητα. Ο οδηγός ξαναβγήκε με το ίδιο πιστεύω μαχαίρι και προσπάθησε να έρθει προς το μέρος μας αλλά οι ντόπιοι τον σταμάτησαν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Μας κατεύθυναν έξω από το σημείο και οδηγήσαμε πολλά χιλιόμετρα με ένα πλήρως κατεστραμμένο, καλυμμένο με αίμα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο προς το ξενοδοχείο.

Αυτό που φαινόταν να είναι οικογενειακές διακοπές μετατράπηκε σε μια εμπειρία τρόμου”.

Tags: featuredΓερμανοί Πέραμα μαχαίριγερμανοί τουρίστες μυλοπόταμοειδήσεις Κρήτηειδήσεις ΡέθυμνοΚρήτηΜυλοπόταμος Γερμανοί επεισόδιοΡΕΘΥΜΝΟροή
Share234Tweet147Send
Newsroom

Newsroom

Σχετικά νέα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κρήτη, Αττική και άλλες 16 περιοχές

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κρήτη, Αττική και άλλες 16 περιοχές

10/06/2025 - 5:13 μμ
Έσπασε ήδη το ρεκόρ του 2024 στις αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη

Έσπασε ήδη το ρεκόρ του 2024 στις αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη

08/06/2025 - 6:04 μμ
Σεισμός 5,1 ρίχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη

Σεισμός 5,1 ρίχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη

03/06/2025 - 2:36 μμ
Συνελήφθη άντρας που κουβαλούσε πιστόλι τύπου καλάσνικοφ στο πορτμπαγκάζ

Συνελήφθη άντρας που κουβαλούσε πιστόλι τύπου καλάσνικοφ στο πορτμπαγκάζ

01/06/2025 - 10:10 πμ
Επόμενο άρθρο
Παραδόθηκε το ανακαινισμένο Μοναστηριακό συγκρότημα Μιχαήλ Αρχαγγέλου Φοινικιάς

Παραδόθηκε το ανακαινισμένο Μοναστηριακό συγκρότημα Μιχαήλ Αρχαγγέλου Φοινικιάς

Με γεύσεις και άρωμα Κρήτης το Wines@Fortezza στη Φορτέτζα Ρεθύμνου

Με γεύσεις και άρωμα Κρήτης το Wines@Fortezza στη Φορτέτζα Ρεθύμνου

14/06/2025 - 3:22 μμ
ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Μόλις 1.963 οι δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων στον δήμο Ρεθύμνου

14/06/2025 - 2:58 μμ
ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι οικολογικές πρακτικές βασική αξία για πολλούς ταξιδιώτες

14/06/2025 - 2:36 μμ
4927789567620696 αστυνομια-1-850x560

Βρέθηκαν στο σπίτι του κάνναβη και ανιχνευτής μετάλλων -Συνελήφθη 50χρονος

14/06/2025 - 11:56 πμ
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Σε έξαρση ο κορονοϊός στο Ρέθυμνο εν μέσω τουριστικής περιόδου

14/06/2025 - 9:37 πμ
ΑΡΧΕΛΩΝ

16η Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Θαλάσσιας Χελώνας: Μπορούμε να ζήσουμε μαζί!

14/06/2025 - 9:22 πμ
ΕΥΑ ΛΑΔΙΑ ΕΥΑ ΛΑΔΙΑ ΕΥΑ ΛΑΔΙΑ
Πολιτιστικό Ρέθυμνο Πολιτιστικό Ρέθυμνο Πολιτιστικό Ρέθυμνο
Μ.Η.Τ. 242157
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης

© 2025 rethnea.gr

No Result
View All Result
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

© 2025 rethnea.gr

No Result
View All Result
  • ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Πολιτική
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

© 2025 rethnea.gr