Ο 16ος γύρος της πόλης ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες του Ρεθύμνου και όχι μόνο… Είναι αλήθεια ότι, ενήλικες, παιδιά από την α’βαθμια και την β’βάθμια εκπαίδευση βρέθηκαν στον δημοτικό κήπο και έδωσαν τον δικό τους αγώνα στις έξι επιλογές που είχαν (10χλμ, 5χλμ, αγώνες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων σχολείων αλλά και ΑμΕΑ).
Στον μεγάλο δρόμο των 10χλμ μεγάλος νικητής ήταν ο Σωκράτης Ψυχαράκης ενώ πίσω του τερμάτισε ο Νίκος Πάτσο. Στο βάθρο ανέβηκε ως τρίτος ο αειθαλής Μανώλης Σηφάκης.
Στο όμορφο φύλλο νικήτρια ήταν για άλλη μία φορά σε αγώνες τέτοιων αποστάσεων η Μαρία Νικολακάκη. Δεύτερη ήταν η Άντρη Ευαγγέλου και τρίτη η Ιωάννα Χατζάκη.
Στον δεύτερο αγώνα των 5χλμ νικητής ήταν ο Σαούλ Κλειμολα με δεύτερο τον Γρηγόρη Παπακανδεράκη ενώ τρίτος ήταν ο Φίλιππος Μαράκης.
Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Μαρτίνα Κυριακάκη με δεύτερη τη Νικολέτα Λαδά και τρίτη την Μαρίτα Παπαβασιλείου.









