Ο Νέος ΟΠΕΡ ετοιμάζεται για μία μεγάλη είσοδο στο πρωτάθλημα της Volley League και γι’ αυτό επιδιώκει να ενισχύεται δραστικά. Η νέα μεταγραφή από το εξωτερικό φέρει το όνομα “Τόμας Γκάγκο” και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.
Ο σύλλογος φέρνει τον Γκάγκο από την μακρινή Χιλή και με την άφιξή του αυτή προσθέτει λύσεις στα χέρια του Αργεντινού τεχνικού Γκαλιμπέρτι αφού -υπενθυμίζουμε- ότι στην ίδια θέση αγωνίζονται, οι Ολντάνι Τζουγκαράκης..
Ο Γκάγκο όπως σημειώνεται και στο βιογραφικό του, είναι ένας παίκτης που ξεπερνάει τα 2 μέτρα (2.01μ.) με το άνοιγμα των χεριών του να αγγίζει τα 2.15μ!
Ο 29χρονος Γκάγκο έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στην καριέρα του όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Η ηλικία του μοιάζει ιδανική και το Ρέθυμνο φαίνεται ότι δημιουργεί μια μικρή παροικία λατινοαμερικανών που εφόσον λάβουν την κατάλληλη ώθηση από το κοινό, είναι βέβαιο ότι θα τους αρέσει.
Έφτασε τις 6 μεταγραφές και τους 12 παίκτες
Ο Γκάγκο είναι ο 12ος παίκτης που μπαίνει στο ρόστερ του Ρεθύμνου αποτελώντας την 6η φετινή μεταγραφή και τον 5ο αλλοδαπό παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι, ως μεταγραφές αποκτήθηκαν οι, Ολντάνι, Μπαρέρα, Καρντόσο, Πιέτρουτσουκ, Γκάγκο και Μανωλάκης. Αυτοί που παρέμειναν στον σύλλογο είναι οι,Τζουγκαράκης, Αυλωνίτης, Κανακάκης, Θυμιατζής, Παχιαδάκης, Μαρούλης,
Ν.ΟΠΕΡ: “Παίκτες με διεθνείς παραστάσεις”
Οι κυανοκίτρινοι τον ανακοίνωσαν και το κοινό μπορεί να έχει μια ακόμη καλύτερη άποψη για εκείνον: “Ο Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Tomás Gago, ο οποίος θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα στην ιστορική της παρουσία στη Volley League τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο διεθνής Χιλιανός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, είναι γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1997, έχει ύψος 2,01 μ.
Ο Gago έχει σημαντικές διεθνείς παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πορτογαλία, Αργεντινή, Γαλλία και ΗΠΑ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Χιλής.
Με ύψος, εμπειρία και διεθνείς παραστάσεις, ο Tomás Gago Murtagh έρχεται στο Ρέθυμνο για να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας στη νέα μεγάλη πρόκληση της Volley League.
Tomás, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου!”
Η πορεία του
2016/17: Selección Chile 🇨🇱
2017/18 – 2020/21: Purdue Fort Wayne Univ. 🇺🇸
2022/23: Beauvais Oise Université Club 🇫🇷
2023/24: Defensores de Banfield 🇦🇷
2024/25: Castêlo da Maia GC 🇵🇹
2025/26: Leixões SC 🇵🇹
Τ. Γκάγκο: “Δεν μπορώ να περιμένω!”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ν.ΟΠΕΡ, τόνισε για τη μεγάλη αδημονία του να βρεθεί στην ομάδα και σ’ ένα νησί που είναι όμορφο με τεράστια ιστορία.
“Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος αυτής της εξαιρετικής ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί, να γνωρίσω την ομάδα και να δω ένα πανέμορφο νησί που έχει τεράστια ιστορία, Πέρυσι ήταν μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος και φέτος κατανοώ ότι οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Ξέρω ότι θα είμαστε δυνατοί. Δεν μπορώ να περιμένω…”













