Την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής μελιού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του Grecotel Marine Palace & Aqua Park. Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας μέλισσας, το ξενοδοχείο φιλοξένησε έναν από τους ντόπιους παραγωγούς μελιού που εξήγησε με λεπτομέρειες τον τρόπο που εξάγεται το μέλι από την κηρήθρα, καθώς και όλα τα προϊόντα που παράγονται από τις μέλισσες, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με δοκιμή μελιού, κηρήθρας και ρακόμελου.
Η ανταπόκριση των φιλοξενουμένων του ξενοδοχείου ήταν μεγάλη, ειδικά των παιδιών που κατενθουσιάστηκαν από τη συμμετοχή τους στη δραστηριότητα και είχαν μια γνωριμία με αυτό το κομμάτι της τοπικής μας παράδοσης.
Στόχος της Grecotel ήταν ανέκαθεν η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της ελληνικής παράδοσης, παράλληλα με την ανάπτυξη του τουρισμού. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, τα μελισσοκομικά προϊόντα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας και έχουν αναγνωρισθεί παγκοσμίως.
Από την Grecotel