16 °C Rethymno, GR
29/11/2022

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πλήρης ενεργοποίηση στον Ρεθυμνιακό

Φιλικά, μεταγραφές και δουλειά επί τη βάσει, δημιουργούν ένα κλίμα άκρως αισιόδοξο στα ενδότερα του Ρεθυμνιακού. Μετά το 3-4 μέσα στα Χανιά επί του Απόλλων Αγίου Ιωάννη ήρθε να γνωστοποιηθεί και η μεταγραφή του ταλαντούχου νεαρού Νίκου Κλάδου. Ο Κλάδος είναι ένας δεξιός μπακ 15 ετών πάνω στον οποίο ο Ρεθυμνιακός θέλει να επενδύσει…
Παράλληλα, οι ακαδημίες έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως από τον Ν. Σκουλούδη που έδωσε τα δικά της φιλικά σε επίπεδο Κ10 και Κ12. Ας δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Η ανακοίνωση του Κλάδου…: «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Νικόλαο Κλάδο. Ακολουθώντας πιστά το δόγμα και την φιλοσοφία της ομάδας μας να αξιοποιεί τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της πόλης μας, αποφασίσαμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας τον εξελίξιμο ταλαντούχο αμυντικό, με την πίστη ότι μέσα από την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ θα επέλθει και η εξέλιξή του. Ο γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 2006 δεξιός μπακ, ήδη μας έχει δώσει μια εικόνα του ταλέντου και της αξίας του που αποτελούν τα εχέγγυα της εμπιστοσύνης μας προς το πρόσωπο του.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντες πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ν. Κλάδος: «Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»
Ο νεαρός αμυντικός τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στην πιο ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου. Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον, καθώς από την πρώτη κιόλας ημέρα με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μαζί με το τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης ένα ιδανικό κλίμα στην ομάδα. Το δυναμικό του Ρεθυμνιακού είναι αξιόλογο και πολύ δυνατό. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να ζήσω μεγάλες στιγμές με τον Ρεθυμνιακό».

Πλήρης κινητοποίηση από τις ακαδημίες
Συνέχεια στις αγωνιστικές παρουσίες έδωσαν για ακόμα ένα Σάββατο οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ρεθυμνιακού AO. Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το τμήμα Κ8(2015-2016) του ιστορικού συλλόγου στον Ν. Ρεθύμνου αγωνίστηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου με το αντίστοιχο τμήμα της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ – Σχολή ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση. Δόθηκε για ακόμα μια φορά φέτος η ευκαιρία στα παιδιά των ακαδημιών του Ρεθυμνιακού να αγωνιστούν και να προσθέσουν στο «αγωνιστικό βιογραφικό» εμπειρίες και γνώσεις που θα τα βοηθήσουν στο μέλλον όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και κοινωνικό τους πρόσωπο.
Η αρχή βέβαια στις φιλικές αναμετρήσεις για τις ακαδημίες του Ρεθυμνιακού για την σεζόν 2022-2023 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αλφάς πριν λίγες μέρες με τον Αστέρα Περάματος. Στην εν λόγω ποδοσφαιρική συνάντηση συμμετείχε η κατηγορία Κ12(2011-2012) με δύο ομάδες όπου αγωνίστηκαν ταυτόχρονα. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ρεθυμνιακού μετά από την περσινή επανεκκίνηση και την πολύ πετυχημένη παρουσία όλων των τμημάτων σε κάθε συμμετοχή τους σε φιλικές αλλά και επίσημες αναμετρήσεις ευελπιστούν την φετινή σεζόν να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Επί της ευκαιρίας ο σύλλογος ενημερώνει ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο της γραμματείας κιν. 6945756145 ή στο Κιν. 6975907754 καθώς και στο Email:academiesrethymniakou@gmail.com