Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην οδό Όθωνος 100, Κηφισιά, Ρεθεμνιώτες φίλοι του αείμνηστου Δημήτρη Αετουδάκη, διοργανώνουν Πνευματικό Μνημόσυνο στη μνήμη και το έργο του.
Για την πολυσήμαντη συγγραφική και λογοτεχνική του προσφορά, τις δράσεις του στην πολιτιστική ζωή τού Ρεθύμνου και των Ρεθεμνιωτών της Αθήνας θα αναφερθούν διακεκριμένοι φίλοι του.
Οι «Κουρήτες» θα συμμετέχουν με χορευτική ομάδα.
Το πνευματικό μνημόσυνο διοργανώνουν για τους φίλους του Ρεθεμνιώτες της Αθήνας η Φαλή Γεωρ. Βογιατζάκη, Πρόεδρος Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Πρόεδρος Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Ρεθύμνης, Επίτιμος Πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως, ο Γεώργιος Στυλ. Μαριδάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων, Πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως, Πρόεδρος Κρητικής Εστίας και ο Εμμανουήλ Γεωρ. Παττακός, Ιδρυτής Λαογραφικού Ομίλου «Κουρήτες».
Με το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί κρητικό κέρασμα.