19 °C Rethymno, GR
22/03/2023

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023: Ο τόπος που επιστρέφεις

- Λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώνονται το παιδικό πάρτι και ο προπομπός

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι επέστρεψε. Η θεματική του για το 2023 έχει σχέση μ’ αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή: «Ο τόπος που επιστρέφεις» και όπως αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή: «Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, στα πάνω από 100 χρόνια ζωής του, πέρασε μέσα από δύσκολες εποχές, και όχι μόνο κατόρθωνε να επιβιώσει, αλλά κάθε φορά όρθωνε το ανάστημά του ακόμα πιο δυνατό.
Σαν ένα πελώριο δέντρο στην καρδιά της πόλης, το Καρναβάλι μας, έχει ρίζες που χάνονται βαθιά μέσα στην τοπική Ιστορία και παράδοση.
Από την Αναγέννηση, στην Commedia Dell’Arte, και από τα αρχαία Ρωμαϊκά Saturnalia στις τελετουργίες των Μινωικών χρόνων. Αυτή η ιστορική συνέχεια διαφοροποιεί το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι και το καθιστά μοναδικό.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ταυτίζονται με την κουλτούρα της πόλης και αντλούν τη δύναμή τους από αυτή. Το Καρναβάλι της πόλης εκφράζει γλαφυρά τις πτυχές της ιστορίας της, μιας ιστορίας πολυδιάστατης και πολυπολιτισμικής, που σε ταξιδεύει πίσω σε ένα μαγευτικό παρελθόν, μακρινό, αλλά τόσο γνώριμο!

Το Ρέθυμνο είναι μία πόλη στην οποία η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της, γι’ αυτό πολλοί περιηγητές που πέρασαν από εδώ στο πέρασμα των ετών, περιέγραφαν πάντα τον ξεχωριστό πολιτισμό των ανθρώπων. Δεν είναι τυχαία η προσφώνηση «Ρέθυμνο η πόλη των γραμμάτων και των τεχνών».

Αυτή την διαχρονική ποιότητα, που πηγάζει από τους ίδιους τους Ρεθεμνιώτες, τη διαφυλάττουμε και την μοιράζουμε απλόχερα, με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι επισκέπτες, απ’ όπου κι αν έρχονται γίνονται ζωντανό και ενεργό κομμάτι του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, το διαμορφώνουν με το κέφι και την παρουσία τους, αλλά παράλληλα το ερωτεύονται και το κάνουν τόπο τους. Είναι το καρναβάλι όλων μας!
Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, μας αγκαλιάζει όλους σαν το ουράνιο τόξο, που έρχεται μετά την καταιγίδα, και μας γεμίζει με αισιοδοξία και χρώμα.
Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας αλλάζει αλλά στο Καρναβάλι μας τον αλλάξουμε με τους δικούς μας όρους, με τέχνη, χρώμα και θετική ενέργεια.
Σαν ένα κύμα χαράς και γέλιου, που φέρνει συναισθήματα, ανθρώπινη επαφή, κέφι, χορό, μεγάλες ανέμελες αγκαλιές και μας θυμίζει ότι όλοι μαζί με αισιοδοξία μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη! Είμαστε ξανά όλοι μαζί, παίρνοντας πίσω τις ζωές μας μετατρέποντας το σκοτάδι σε φως, σε τέχνη ,  σε μια εκκωφαντική έκρηξη χρωμάτων. Γινόμαστε φως και χρώματα και δίνουμε το σύνθημα για μια νέα αρχή!
Είμαστε εδώ, δυνατότεροι από πριν, και έτοιμοι για το καλύτερο. Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι ο τόπος που εκφράζεσαι ελεύθερα, ο τόπος που ζεις τα όνειρά σου, ο τόπος όλων μας. Ο τόπος που πάντα επιστρέφεις!

Αύριο Τρίτη, στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη. Λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα θα είναι διαφοροποιημένο. Το παιδικό πάρτι που είχε προγραμματιστεί για τις 17.30 στην Μεγάλη Πόρτα ακυρώνεται, όπως επίσης ακυρώνεται και ο προπομπός που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:30. Επίσης η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού μεταφέρεται αντί της Πλατείας Αγνώστου στο Bar Queens όπου θα γίνει η παρουσίαση της θεματικής και της αφίσας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023, καθώς και η παρουσίαση των στολών των πληρωμάτων του καρναβαλιού. Θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Κατερίνα Στικούδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή.

Ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, σε μήνυμα του σημειώνει:

«Η επιστροφή φέρει πάντα μια επίγευση νοσταλγίας. Επιστροφή στο γενέθλιο τόπο, στα χρόνια της αθωότητας, στην κανονικότητα, στα ασφαλή μονοπάτια της ρουτίνας, του κεκτημένου, του αυτονόητου. Επιστροφή σε ότι θεωρούσαμε δεδομένο και εκτιμήσαμε διπλά όταν το χάσαμε, έστω και προσωρινά. Δεν ήταν η διάρκεια της απώλειας που μας ένοιαξε. Ήταν η επιβολή της, πέρα από τη θέληση μας, την επιθυμία μας. Επιστρέφουμε λοιπόν. Στην οικειότητα όσων αγαπάμε. Ξανασμίγουμε στη μεγάλη γιορτή. Για να βιώσουμε αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας, το δικαίωμα να αντιστρέψουμε το ζοφερό κλίμα σε αυθεντική χαρά, τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ξανά, μαζί , τον κόσμο όπως τον θέλουμε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να αναποδογυρίσουμε κάθε γκρίζα εκδοχή του.. Αυτό είναι το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Μια πολύτροπη, πολύχρωμη, πληθωρική, δυναμική, ανατρεπτική πρόταση βίωσης της αισιόδοξης πλευράς της ζωής. Επιστρέφουμε… Στο Ρέθυμνο, τον τόπο που ξέρει να ζει, με τους ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν και να μοιράζονται! Καλώς να ορίσετε λοιπόν. Σας περιμένουμε…».

Σημειώνεται ότι στο φετινό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι συμμετέχουν 31 ομάδες, ενώ την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν οι: Θωμάς Κρεβετζάκης, Νίκος Μαρκαντώνης, Ρένια Τσιχλάκη, Διαμαντούλα Δελήμπαση, Άκης Πλαϊτης, Γιούλη Μπάκα, Πόπη Μαρή.

Λίγα λόγια για το poster του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023

Ο καλλιτέχνης-γραφίστας του poster και του φετινού Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού, Στέλιος Καλογεράκης, αναφέρει:

«Φέτος το poster του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού αναζητά την ουσία μέσα από την απλότητα. Μετά από μία δύσκολη και περίπλοκη περίοδο, είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε και να αναδείξουμε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία.

Αναζητούμε τις Eνετικές επιρροές μέσα από τις κλασικές φιγούρες της Commedia Dell Arte, που θα τις συναντήσουμε και στα έντυπα των επιμέρους εκδηλώσεων, αλλά εμπνεόμαστε και από τις λιτές Μινωικές τοιχογραφίες. Οι χαρακτήρες της Commedia Dell Arte σε μια σύγχρονη, μινιμαλιστική εκδοχή συνδυάζονται με στοιχεία μνημειακών κτιρίων από την πολυπολιτισμική αρχιτεκτονική της πόλης. Μέσα από την συνολική εικόνα προσπαθούμε να αναδείξουμε απλά και σημαντικά μηνύματα, το κέφι, τη συντροφικότητα, την ιστορική συνέχεια και τους ισχυρούς δεσμούς του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού με τους ανθρώπους και την πόλη».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Χορός 33 ου Κυνηγιού Θησαυρού

22:00, στο Louvro Club, με τον Ηλία Βρεττό.

Διοργάνωση: Γκουσγκούνηδες

www.gousgounides.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΙ & ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

330 Κυνήγι Θησαυρού

Οι υπέρ – ήρωες του Ρεθύμνου «Η Σκοτεινή Απειλή»

Η πόλη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και οι ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον άνθρωπο «ΣΚΙΑ», αποτρέποντας την ολική καταστροφή της.

Υπέρ ήρωες από 37 ομάδες θα βοηθήσουν την ομάδα G — SPOT, να επαναφέρει την κανονικότητα στην πόλη του Ρεθύμνου, μέσα από ένα κυνήγι βασισμένο στην ιστορία της πόλης.

Διοργάνωση: Γκουσγκούνηδες

www.gousgounides.gr

 

ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Παλιές Ελληνικές Καντάδες

Η Δημοτική Χορωδία Ρεθύμνου, η χορωδία με τους μαθητές και καθηγητές από το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, με την συνοδεία μουσικών της Πόλης μας και πλήθος καρναβαλιστών, αναβιώνουν το έθιμο της Καντάδας στους δρόμους της Παλιάς Πόλης.

18:30 Έναρξη από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και κατάληξη στην πύλη Guora (Μεγάλη Πόρτα)

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Τσικνοπέμπτη

Μουσική και Τσίκνα στην Πόλη, από Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

  • Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, «Stringless», Live event, «Καψαλάκεια».

Βάρδα Καλλέργη, street party, από τις Ομάδες «Μαλλιά Κουβάρια» και «Φευγάτοι».

  • Πλατεία Ιερολοχιτών (Κ. Γερακάρη και Β. Ουγκώ), τσίκνα πάρτι από την Ομάδα «Τα Παρτάλια».
  • Πλάτανος Παλιά Πόλη, από την Ομάδα «ΟΙ Δακτυλοδειχτούμενοι» & «Αντι καπνιστές».
  • Κρήνη Ριμόντι, ΝΤΙΡΙΝ ΤΙ ΚΑΙ ΝΤΙΡΙΝ ΤΑΧΤΑ από την ομάδα «Εμείς κι Εμείς».

*Όλα τα πάρτι των Ομάδων θα ξεκινήσουν μετά τις 20:00.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

3o Carnival Run

Μια διασκεδαστική γιορτινή, καρναβαλική διαδρομή στα σοκάκια της παλιάς πόλης! Το σωματείο Stringless και το Τμήμα αθλητισμού, έχοντας ως στόχο την παροχή ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας προς μικρούς και μεγάλους, θα πραγματοποιήσει το 3o Carnival Run.

Έναρξη 14:00 από την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Οι καντάδες στον τόπο μας

12:00 Εκδήλωση με την συμμετοχή της χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου με την συνοδεία της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, στην αίθουσα Παντελή Πρεβελάκη,  Βερνάδου 1.

Συνδιοργάνωση: Μουσικός Καρπός με Π.Ε. Κρήτης με την στήριξη του Δ. Ρεθύμνου

13:00 Μασκέ Πάρτυ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Διοργάνωση : Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Οι Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, σας προσκαλούν σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα με την Κατερίνα Λιόλιου, στο cine-bar Queens.

Έναρξη: 22:00

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ

Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση

Οι φίλοι του ποδηλάτου, μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους, θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης με κέφι και φαντασία.

18:00 Έναρξη από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

19:30 Τερματισμός στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Κρητικές Παραδοσιακές Καντάδες

Τα παραδοσιακά σύνολα με μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, πλαισιωμένη από μουσικούς της πόλης μας αναβιώνουν το έθιμο της Κρητικής καντάδας.

19:00 Έναρξη από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και κατάληξη στην πύλη Guora (Μεγάλη Πόρτα).

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Παιδική Παρέλαση

16:30 Συγκέντρωση των παιδιών στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου

17:00 Εκκίνηση της Παιδικής Παρέλασης, με την εποπτεία των ενηλίκων, από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου.

Η παρέλαση θα τερματιστεί στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου όπου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικό παιδικό ανοιχτό πάρτι με DJ, bubb1e show, facepainting και μπαλονοκατασκευές πλαισιωμένη από μασκότ και Ανιματέρ.

Το πάρτι θα ολοκληρωθεί με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ.

Νυχτερινή Παρέλαση

Χιλιάδες καρναβαλιστές χωρισμένοι σε ομάδες αλλά και όχι μόνο, γεμίζουν την πόλη, μετατρέποντας την Λεωφόρο Κουντουριώτου σε ένα πολύχρωμο, ζωντανό ποτάμι, καταλήγοντας στην καρδιά της Παλιάς Πόλης.

21:00 Εκκίνηση της Νυχτερινής Παρέλασης από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου.

22:00 Live Συναυλία με το STAN, στην Πλατεία Μικρασιατών. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι σχολές χορού της Ελίνας Παναρετάκη, Arabesque και Bailando Rethymno.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Μεγάλη Παρέλαση

Κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού με την παρέλαση χιλιάδων καρναβαλιστών και φαντασμαγορικών αρμάτων από τις 31 Καρναβαλικές Ομάδες.

14:00 Κήρυξη έναρξης της Μεγάλης Παρέλασης, από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Εκκίνηση της Μεγάλης Παρέλασης πληρωμάτων και αρμάτων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023 από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου

16:00 Ανοιχτή Μουσική Εκδήλωση από την Ομάδα Αλλαντάλλων, στην Πλατεία Μικρασιατών.

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

18:30 Τελετή Λήξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με Show πυροτεχνημάτων και μουσική εκδήλωση

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΓΕΡΑΝΙ

10:30 Η μάχη των χαρταετών. Ετοιμάζουμε τα ζύγια και αμολάμε τους χαρταετούς μας δίπλα στη θάλασσα – παραλία «Καμάρι».

12:30 Η παρέλαση της Καμήλας. Κούλουμα με πέταγμα χαρταετού, καρναβαλικά δρώμενα και σαρακοστιανά εδέσματα.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου «Το Καμάρι»

ΤΣΕΣΜΕΣ

11:00 Παραδοσιακά Κούλουμα στο Γήπεδο του Τσεσμέ (πίσω από το 10ο Δημ. Σχολείο), με ζωντανή Κρητική μουσική με τον Στρατή Μαμαλάκη και τον Παυλάκη Μιχάλη.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέας Γενιάς», Πλατανιά –Τσεσμέ

ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ

11:00 Παραδοσιακά Κούλουμα στον αύλειο χώρο του 5ου Αρσάνειου Γυμνασίου στο Σταυρωμένου με μουσική

Διοργάνωση: Σύλλογος «Ουρανοκατέβατοι»

ΠΑΡΤΙ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023

13/02/2023 Ομάδα: ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ, με θέμα Κωνσταντίνου και Ελένης, στο

CAFE.

15/02/2023 Ομάδα: ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ, Παιδικός Χορός Περιηγητικής Λέσχης, στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (Οδός Αγίου Φραγκίσκου 2, Παλιά πόλη), ώρα 17.00.

16/02/2023 Ομάδα: ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ, ζωντανό πρόγραμμα με την Αναστασία, στο στο Queens, παραλία.

17/02/2023 Ομάδες: ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ, ALTER EGO, ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ & ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ,

Night of Terror, Lux Café παραλία.

17/02/2023 Ομάδα: ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, με θέμα: «Βρες το Θέμα!!!», Φράουλες,

παραλία, ώρα 22.30.

17/02/2023 Ομάδα: ΑΝΕΡΟΥΒΑΛΟΙ, στο Minibar.

18/02/2023 Ομάδα: ALLADALLON, Disco Party, στο Bonobo, ώρα 21:00.

19/02/2023 Ομάδα: ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, Λουλουδοπόλεμος, στο Store 311, ώρα 18:00.

20/02/2023 Ομάδα: STRINGLESS, στο ΑΝΤΙΚΑ Irish Pub, Αραμπατζόγλου 42.

22/02/2023 Ομάδα: ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ, Λευκός χορός, Φράουλες-παραλία.

22/02/2023 Ομάδες: ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ μαζί με ΦΕΥΓΑΤΟΙ, bonobo bar, με θέμα

«Οι Μεταλλαγμένοι».

22/02/2023 Ομάδες: ΤΑΡΑΞΙΕΣ & ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, στο Store 311.

22/02/2023 Ομάδα: ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ Club, Chaplin’s Pub Café.

22/02/2023 Ομάδα: ROYAL BUSINESS, Ice Club.

23/02/2023 Ομάδα: ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, στο Queens, παραλία.

24/02/2023 Oμάδα: ΟΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ, στο Cul de Sac.

24/02/2023 Ομάδα: ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, με θέμα : 50 αποχρώσεις των σάτυρων, Chaplins Pub Cafe.

25/2/2023 Ομάδα: ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB, μετά τη νυχτερινή παρέλαση στην αίθουσα

της Περιηγητικής Λέσχης, Οδός Αγίου Φραγκίσκου 2, Παλιά Πόλη.

 

ΟΜΑΔΕΣ  2023

ΟΜΑΔΑ

ΘΕΜΑ

ΑΝΕΡΟΥΒΑΛΟΙ

VIS A VIS

Μαλλιά Κουβάρια

THN WU HAN-ΗΣΑΜΕ

Carnivaloi

EYE OF THE TIGER

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

Φάε το μπισκοτάκι μου

ΤΑΡΑΞΙΕΣ

THE FliNTSTONES ΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΟΥ

Εμείς και Εμείς

ΑΝΙΜΕ…..νετέ μας…

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ για το ΘΡΟΝΟ

Αργόσχολοι Club

του Ταύρου μας τα εννιάμερα

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ

Ευ-Δαίμονες

CLUB ΑΣΧΕΤΟΙ

GIPSY Kings

Πέρα… Πόδε

Με THO Rείς που σε THORώ ;;;

ΠΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΖIN TONIΚ,ΧΟΡΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SONIC

τΣαπατσούλHδες

Αφρικανέ Αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ…

ΡΑΚΟΔΙΑΚΣΜΕΝΟΙ

Η Εύα και το QATARαμένο φίδι!

(ΑΝΤΙ) ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ CLUB

ΚΑΜΑ ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Περιηγητές Club

ΔΑS.O.S. Green Spirits

ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ

LILY – POUPPOLYS

ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΗΔΕΣ

JOKER

ΦΕΥ…ΓΑΤΟΙ

Who framed ROGER RABBIT

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ

In the ….. Αμ δε! Μη μου ΤΑΖ ΜΑ ΧΑΛια είναι!

Stringless

Magic Dance

Τα Παρτάλια

ΡΟΖ PARTY….. ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ

Ανεμόμυαλοι CLUB

ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ ON FIRE

OLOI VITSIOZOI

DEXTER’S LABORATORY

ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ

Έλα να Τσουρουφλιστούμε Ντάρλινγκ!!

ΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΚΑΔΡΟ D’ ΑLLOI

Alter ego

Crazy Fox…

ROYAL BUSINESS

ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

Insta#dram

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ CLUB

Σκαραβαίος ο τελευταίος ιππότης

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ

Την ήπιαμε