12 °C Rethymno, GR
28/01/2023

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΡΙΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ

Η SL2 γυρίζει την πλάτη

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον Ταύρο με τη μη διεξαγωγή το αγώνα, ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή για την 9η αγωνιστική της SL2 και που δυστυχώς, δεν αφορούσαν αγωνιστικό περιεχόμενο, επηρεάζουν άμεσα και τον αγώνα με την Καλλιθέα αυτό το Σάββατο ο οποίος είναι προγραμματισμένος από τη λίγκα για να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης».
Η ανάκληση των δελτίων, απόφαση την οποία έλαβε η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών την περασμένη Τετάρτη μόλις 15 λεπτά πριν τη διεξαγωγή του ματς ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή, σημαίνει ότι οι Ρεθεμνιώτες δεν διαθέτουν δελτία για να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Ανυπηρέαστη η SL2
Γι’ αυτό τον λόγο, η Επισκοπή αιτήθηκε να αναβληθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου. Αυτό που διαπιστώσαμε όλοι όμως ήταν ότι χθες, μαζί με το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έγιναν γνωστές οι τετράδες των διαιτητών. Η SL2 όρισε διαιτητές και στο ματς του Ρεθύμνου πράγμα που σημαίνει ότι δεν δύναται να κάνει δεκτό το αίτημα της Επισκοπής. Κι όλα αυτά όταν μιλάμε για ένα μέλος της όπου λογικά θα έπρεπε να το διευκολύνει από τη στιγμή που μιλάμε για συνεταιρισμό.
Επίσης, η Καλλιθέα είναι λογικό από την πλευρά της να θέλει να έρθει στο Ρέθυμνο, να παρουσιαστεί κανονικά στο γήπεδο και να κερδίσει τον αγώνα άκοπα με 0-3 α.α. Κοντολογίς, πρόκειται για μία άδοξη κατάσταση που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την ΠΑΕ.

Οι τελευταίες κινήσεις και η διορία
Ως γνωστό, η Ε.Ι.Π. έχει κάνει απαιτητές τρεις από τις πέντε δόσεις (περί τα 60 χιλιάδες ευρώ) οι οποίες είχαν διακανονιστεί. Ως γνωστό, η Επισκοπή που βρίσκεται σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με παράγοντες της ΕΠΟ και της SL2 θέλει να καταθέσει το ποσό για να μπορεί αμέσως μετά να ασκήσει έφεση και οι αγώνες που δεν έδωσε, να κριθούν «εξ αναβολής» και όχι να κατακυρωθούν στα σωματεία του ΠΑΟ Ρουφ και της Καλλιθέας αντίστοιχα.
Η Επισκοπή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση 5 μέρες μετά το πρώτο συμβάν, δηλαδή ως την Δευτέρα (9/1). Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν πολύ μα πολύ δύσκολα για την ομάδα που εκπροσωπεί το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Σάββατο 7 Ιανουαρίου
13:45: Ολυμπιακός Β’-Κηφισιά
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Σινιοράκης (Αχαΐας) – Βεργέτης Δ. (Αργολίδας). 4ος διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Κουζάκης (Θεσσαλίας).

«Π. Βαρδινογιάννης», 14.45: Επισκοπή-Καλλιθέα
Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) – Παύλος (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας).

Ν. Αλικαρνασσός, 14.45: Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β’
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρευύμνου). Βοηθοί: Βλαχάκης – Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). 4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Γηπ. Παραλίας, 14.45: Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ
Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας). Βοηθοί: Τριαντάφυλλος – Σπηλιώτης (Κορινθίας). 4ος διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Κυριακή 8 Ιανουαρίου
14:45: Απόλλων Σμύρνης-Αιγάλεω
Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Μωϋσιάδης Β. (Γρεβενών) – Καρασαββαΐδης (Καβάλας). 4ος διαιτητής:
Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Γηπ. Περιβολίων, 14:45: Χανιά-Προοδευτική
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Μαυρουδής – Μάτσας (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Παρατηρητής: Κασκαντίρη (Δυτ. Αττικής).

Γηπ. 14:45: Παναχαϊκή-ΟΦΙ
Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών). Βοηθοί: Καλαμπίκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας). Παρατηρητής: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Παίζει κανονικά η Κ19
Για το Σάββατο στις 12.00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας της Κ19 με την Καλλιθέα. Το ματς αυτό θα γίνει… Από την ομάδα των νέων, δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχουν οι Μέτα, Καφετζής, Τζωρτζινάκης, Μπερικάκης Λέκα (είναι τραυματίας ούτως ή άλλως) και Τσιλεδάκης των οποίων έχουν ανακληθεί τα δελτία από την Ε.Ι.Π..

Η επόμενη (10η) αγωνιστική
Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Γηπ. «Θ. Βαρδινογιάννης», 12.00: Επισκοπή-Καλλιθέα
12.00: Χανιά-Προοδευτική
12.00: Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ
12.30: Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας
Κυριακή 8 Ιανουαρίου
12.00: Απόλλων-Αιγάλεω
Ρεπό: Κηφισιά, Ηρόδοτος, Ηλιούπολη