Το πρωτάθλημα της Α1 πόλο στις γυναίκες συνεχίζεται πλέον με αμείωτο ρυθμό. Βλέπετε, αμέσως μετά τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής, έρχεται η 3η εμβόλιμα για σήμερα Τετάρτη η οποία βρίσκει όλες τις ομάδες να τρέχουν για το “σπρίντ” σε 5 κολυμβητήρια της χώρας.
Ο ΝΟΡ εν προκειμένω θα τρέξει το δικό του στο “Ποσειδώνιο” της Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που είναι σαφώς αναβαθμισμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά που δεν φαντάζει αχτύπητη.
Τα κορίτσια του ΝΟΡ είδαν άλλωστε ότι έχουν ανεβάσει το αγωνιστικό τους επίπεδο και πως θα μπορούσαν κάλλιστα να μετρούν μέχρι σήμερα, είτε δύο ισοπαλίες, είτε μία νίκη.
Είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον στόχο τους… Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.30 και εκεί θα δούμε τί μπορούν να καταφέρουν.
Ξανά στην Πάτρα για το κύπελλο
Στο μεταξύ χθες, είχαμε και την κλήρωση για το κύπελλο στα γραφεία της ΚΟΕ. Ο ΝΟΡ θα αγωνιστεί απέναντι στον ΝΟ Πατρών, μία ομάδα δηλαδή που αντιμετώπισε πολύ πρόσφατα και που όλοι αντιληφθηκαν ότι ήταν ζήτημα λεπτομερειών για να κατακτηθεί τουλάχιστον ο ένας βαθμός. Και αυτή η αναμέτρηση που θα είναι νοκ-άουτ θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πέπαννος”. Ο νικητής του ζευγαριού θα κληθεί μετά να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Άλιμο.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
13.30: ΝΟ Ρεθύμνου – ΠΑΟΚ
Ηλιούπολη 0 ΝΟ Χανίων
ΝΟ Βουλιαγμένης – Άλιμος
ΝΟ Πατρών – Εθνικός
Ολυμπιακός – ΝΕ Πατρών










