Η καλαθοσφαίριση θα απασχολήσει ένα μεγάλο μέρος των αγωνιστικών τμημάτων του νησιού αλλά και των φιλάθλων που θα θελήσουν να δουν από κοντά μπασκετική δράση.
Ανεξάρτητα από τις μεγάλες κατηγορίες, από την προσπάθεια που θα κάνει το Ρέθυμνο C.K. στη NL2 (βλ. σχετ. θέμα δίπλα), έχουμε τις ομάδες της ΕΚΑΣΚ να δίνουν τις δικές τους μάχες.
Οι άνδρες της Ακαδημίας εν προκειμένω θα χρειαστεί να μεταβούν στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα.
Οι παίκτες του Δημήτρη Μητρόπουλου “δοκιμάστηκαν” απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρόδοτο την περασμένη εβδομάδα όμως αυτό το ματς θα μπορούσε να είναι στα μέτρα τους ασχέτως εάν ο Άγιος συγκαταλέγεται στις ομάδες της πρώτης “6άδας”.
Στόχος δεν είναι απαραίτητα η νίκη, όμως οι “κουκουβάγιες” έχουν αποδείξει ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν αποτελούν έναν ευκαταφρόνητο αντίπαλο.
Σήμερα παίζουν οι γυναίκες του Αρκαδιού
Κατά τα λοιπά, οι γυναίκες του Αρκαδιού θα υποδεχθούν το Ηράκλειο στο κλειστό “Μ. Μερκούρη” σήμερα Σάββατο στις 15.30 ενώ ο λόγος θα δοθεί στους παμπαίδες σε 1ο και 2ο όμιλο και με το ανάλογο ενδιαφέρον για το τί θα πράξουν Ρέθυμνο BC και Ακαδημία BC.
Το πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚ
Σάββατο 28 Μαρτίου
Γυναίκες
Κλ. “Μ. Μερκούρη”, 15.30: Αρκάδι – Ηράκλειο
Παμπαίδες
Κλ. Χανίων, 15.00: ΑΟΚ Χανιά2 – Ρέθυμνο BC2
Άνδρες (22η αγωνιστική)
Κλ. Αγίου Νικολάου, 19.00: Άγιος Νικόλαος – Ακαδημία Ρεθ.
ΟΑΧ – Ηρόδοτος
Μεσσαρά – ΑΟΚ Ιεράπετρα
ΑΟΚ Χανιά – Πλατανιάς
*Εργοτέλης – Κρήτες 20-0 ά.α.
Κυριακή 29 Μαρτίου
Παμπαίδες
Κλ. Χανίων, 11.00: Ρέθυμνο BC1 – Κύδων













