28 °C Rethymno, GR
30/06/2022

Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΤΑΙ

Στις 18 Ιουλίου ξεκίνημα στον Τσεσμέ

Η Επισκοπή όπως έχουν πολλοί καταλάβει, δουλεύει από τώρα και μάλιστα σε εντατικό ρυθμό τη νέα σεζόν που θα έρθει. Κι επειδή δεν είναι μόνον τα μεταγραφικά αλλά και το όλο στήσιμο του οικοδομήματος πάνω σε γερές βάσεις, το πρώτο ευχάριστο γεγονός είναι ότι το γήπεδο στον Τσεσμέ προχωρά κανονικά γι’ αυτό και στην Επισκοπή εκτιμούν ότι η πρώτη επίσημη της ομάδας θα γίνει εκεί στις 18 Ιουλίου. Ο καθορισμός της ημερομηνίας βγαίνει από μέσα από την προϋπόθεση ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο.
Τις τελευταίες μέρες οι χωματουργικές εργασίες γίνονται σε καθημερινή βάση και με εντατικούς ρυθμούς. Οι συγκεκριμένες χωματοστρώσεις είναι οι τελευταίες αφού αμέσως μετά, θα δοθούν οι κλίσεις, θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας που έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Κρήτης και περιμένει στο Ηράκλειο για να μεταφερθεί.
Ένα όνειρο 25ετίας λοιπόν παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεται να «παρουσιαστεί» στο κοινό του μέσω της ομάδας που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο σε επίπεδο SL2, την Επισκοπή.
Το γήπεδο στον Τσεσμέ θα είναι μόλις το δεύτερο με φυσικό χλοοτάπητα μετά από αυτό στο ΔΑΚ Γάλλου.
Όπως είπαμε όμως, δεν είναι μόνον αυτό (αν και το πιο ελπιδοφόρο νέο σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων).

Επαφές με παίκτες
Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, ο Γιάννης Καραβιώτης μαζί με τους δύο προπονητές Ντάριλ Γουίλαρντ και Ρικάρντο Ντε Βίβο εξετάζουν καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πρώτα βέβαια, ο Ρεθεμνιώτης διευθυντής είναι σε καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρυσι στην ομάδα και έπειτα είναι σε επικοινωνία με τους προπονητές αλλά και τους μάνατζερ άλλων ποδοσφαιριστών που ενδέχεται να φορέσουν τη φανέλα της Επισκοπής.
Σαφέστατα και έχει γίνει μια αποτίμηση της περσινής σεζόν και προσπαθούν να δουν σε ποια παιδιά θα μπορούν να υπολογίζουν δίχως να κατονομάζουν τις προθέσεις τους.

Και φέτος με τον Γιώργο Χαρλαύτη
Ταυτόχρονα έχουν ήδη προχωρήσει σε ανακοινώσεις… Μετά  τον Αμερικανοπολωνό Σιερακόφσκι, σειρά πήρε ένας από το προπονητικό σταφ, ο Γιώργος Χαρλαύτης, ο υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων που παραμένει για 6η χρονιά στην Επισκοπή και για 5η στην ΠΑΕ. Συγκεκριμένα:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Χαρλαύτη.
Ο Γιώργος Χαρλαύτης παραμένει πιστός στο συγκεκριμένο πόστο από το 2018 (από το 2017 είχε αναλάβει τα τμήματα ακαδημιών) ζώντας μία-μία της επιτυχίες της ομάδας όταν ανέβαινε από το τοπικό πρωτάθλημα ως την SL2.
Ο 39χρονος (έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου του 1983 στην Αθήνα), έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Πλέον, ο Γιώργος έπειτα από τόσα χρόνια, είναι ένας δικός μας άνθρωπος γι’ αυτό και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.”

Γ. Χαρλαύτης: “Μέρος του συλλόγου που μεγαλώνει”
Ο Γιώργος Χαρλαύτης δήλωσε αμέσως μετά την ανανέωση του με την ΠΑΕ: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη, την TFT και τον κ. Σάιμον Γουέντγουόρθ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και αυτή τη χρονιά σε μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις.
Ο σύλλογος μεγαλώνει και σ’ αυτή την ανάπτυξη θέλω να είμαι μέρος της και μέλος αυτού για τον οποίο όλοι έχουμε κοπιάσει τα τελευταία χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν κομβική για να παραμείνουμε. Αξίζει τον κόπο και το βλέπουμε σε ετήσια βάση όλο αυτό.
Τα υπόλοιπα καλό να είναι να τα πούμε στο γήπεδο όπως έχουμε πολλή δουλειά και πάλι μπροστά μας.”