18 °C Rethymno, GR
02/04/2023

Συνάντηση στελεχών Νέας Αντίληψης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι της Νέας Αντίληψης συναντήθηκαν χθες βράδυ στο Σπίτι του Πολιού στο Αστέρι και συζήτησαν για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.
Υπήρξε καθολική συμμετοχή των στελεχών. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Δημήτρης Σερλής , Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρωμένου, αναφέρθηκε στο έργο που έχει μέχρι τώρα επιτελέσει η Νέα Αντίληψη.
Υπενθύμισε ότι το Ρέθυμνο άλλαξε, εξελίχτηκε, μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο, εξωστρεφή, αξιόπιστο και δυναμικό τόπο με ισχυρή πλέον ταυτότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που απολαμβάνει συνεχώς διακρίσεις και επιτυχίες με Δήμαρχο τον Γιώργο Μαρινάκη.
Η άξια εκπροσώπηση του Ρεθύμνου στα κέντρα λήψης και διαμόρφωσης αποφάσεων αλλά και η εγγύηση στην αξιόπιστη συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης, σε καινοτόμα προγράμματα και δράσεις με σημαντική αξία για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, έχουν την σφραγίδα του Γιώργου Μαρινάκη.
Οι καιροί δεν επιτρέπουν εκπτώσεις και πειραματισμούς διότι το μέλλον δεν θα συγχωρέσει λάθη από αμέλεια, απουσία γνώσης και επιπολαιότητα.
Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση να συνεχίσει το έργο της η Νέα Αντίληψη με επικεφαλής τον τωρινό Δήμαρχο και με όραμα την θωράκιση και ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας που έχει χτίσει στο Ρέθυμνο , υλοποιώντας και ολοκληρώνοντας ένα πρωτοφανές για τα σημερινά δεδομένα , τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Δημήτρης Σερλής , Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρωμένου