Στα πλαίσια υλοποίησης των παράλληλων εκδηλώσεων της 10ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής, οι διοργανωτές της απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής σε εκπροσώπους επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής του Ρεθύμνου (Υπεύθυνους καταλόγων – Σομελιέ – Baristas κ.λπ.) στην εκδήλωση με θέμα: «Drink Pairing Cretan Tsikoudia», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Ιουλίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.
Η πρόσκληση αφορά και εκπροσώπους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων (διευθυντές, υπεύθυνους εστιατορίων, f/b managers κ.λπ.).
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το Drink Pairing, μια εμπειρία που συνδυάζει το παραδοσιακό Κρητικό απόσταγμα, την τσικουδιά, με προσεκτικά επιλεγμένα λικέρ και φαγητό, είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Κρήτης, με έμφαση στην ανάδειξη των γεύσεων των τοπικών προϊόντων σε συνδυασμό με το Κρητικό Απόσταγμα.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης της τσικουδιάς με παραδοσιακές κρητικές συνταγές και θα εξερευνήσουν τους συνδυασμούς της με άλλα τοπικά λικέρ και φαγητά».
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα κοινό 30 ατόμων (κατόπιν πρόσκλησης – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, email: info@eber.gr ή στο τηλ. 28310 57330 έως και την Παρασκευή, 7 Ιουλίου και ώρα 10:00.