Το The Garage Theatre στο Ρέθυμνο φιλοξενεί την Ομάδα Εκτός των Τειχών με την παράσταση «Πλυντήριο» του Θανάση Τριαρίδη το Σάββατο 10 Μαϊου στις 21:00 μ.μ.
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα το The Garage Theatre για το έργο αναφέρεται :
«Πλυντήριο του Θανάση Τριαρίδη, ένα έργο που μιλάει για αυτά που μας καίνε, που αναφέρεται σε ένα δυστοπικό μέλλον που έρχεται.
Του Θανάση Τριαρίδη που ονειρεύεται ακόμα ότι μπορεί ο κόσμος να αλλάξει προς το καλύτερο, που κοιτάζει όμως κατάματα και το ζόφο που μας περικυκλώνει καθημερινά….
Το έργο: Δυο γυναίκες κάπου στο σκοτεινό μέλλον συναντιούνται στα δημόσια πλυντήρια. Γνωρίζονται και συζητούν…για τα παιδιά τους. Έχουν έρθει για να πλύνουν τα λερωμένα…ή έχουν έρθει για να ξεπλύνουν τις τύψεις τους στο πλυντήριο της ανθρώπινης συνείδησης; Μπορούν τα πάντα να βγουν καθαρά από μέσα από το «πλυντήριο»; Ακόμα και όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές; Πόσο καθαροί είμαστε πραγματικά; Τι συμβαίνει όταν συνηθίζουμε το «πρόσωπο του τέρατος»; Τον πόνο τον νιώθουμε μόνο όταν έρθει με φόρα καταπάνω μας.
Ένα έργο ουσιαστικά αντιεξουσιαστικό με πινελιές μαύρου χιούμορ».
Παίζουν: Ρένα Πασπάτη, Κατερίνα Γραμματικάκη
Σε ρόλο-έκπληξη: Χρήστος Συρμακέζης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Συρμακέζης
Σκηνικά- φροντιστήριο- κοστούμια- φωτισμός: Ιφιγένεια Παπαματθαιάκη
Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβουτσιώτης
Εισιτήρια: 15 ευρώ κανονικό και 12 ευρώ μειωμένο (ΑΜΕΑ, Φοιτητικό, Πολύτεκνοι, Άνεργοι)
Κρατήσεις θέσεων απαραίτητες στο 6932492752