16 °C Rethymno, GR
29/11/2022

ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ Η 29η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Πέμπτη η απόφαση για τα τοπικά

Επιστρέφουν, το πιθανότερο η έναρξή τους να γίνει το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου, στα γήπεδα για επίσημους αγώνες οι ομάδες των ΕΠΣ της Ελλάδας.
Η ψήφιση της τροπολογίας από την ολομέλεια της βουλής και το τελεσίγραφο ότι ως τις 23 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν ετοιμαστεί τα χαρτιά για το περίφημο μητρώο έφερε τα σωματεία στο σημείο να ενεργοποιηθούν εσπευσμένε προκειμένου να φιξάρουν το θέμα τους κυρίως μέσω δικηγόρων για να μπορέσουν να είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο που έχει ζητήσει το υφυπουργείο και η ΓΓΑ.
Μάλιστα χθες συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με το ημερήσιο θέμα διάταξης να είναι η πρόσκαιρη επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Ωστόσο απόφαση δεν βγήκε καταλήγοντας ότι θα πρέπει να επαναλάβουν τη συνεδρίαση αυτή τη Πέμπτη.
Συγκεκριμένα η ΕΕΕ τόνισε: «Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.
Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του «Μητρώου», ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα.»

Δεν έγινε κανένα φιλικό
Το πιο πιθανό είναι ωστόσο να έχουμε σέντρα στις 29 Οκτωβρίου και κάπως έτσι να λήγει αυτή η ταλαιπωρία που έχουν τραβήξει ομάδες, παράγοντες, προπονητές και παίκτες εδώ και 2 μήνες με την αναστολή που είχε αποφασίσει η ΕΠΟ με τις ΕΠΣ της χώρας.
Στο μεταξύ, καμία φιλική αναμέτρηση δεν πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν άφησαν τις ομάδες να μπουν στη διαδικασία να φτάσουν στους προορισμούς τους.
Είχαν προηγηθεί βέβαια αυτά της περασμένης Παρασκευής όπου είχαμε τα Γεράκια Γερανίου να επικρατούν με 1-3 της Φλόγας στα Ρούστικα και την ΕΑΠ να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον Παναρκαδικό στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του προέδρου Τ. Χνάρη
Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης θέλησε με μια δημόσια τοποθέτηση να αποστείλει το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του -και ήταν πολλοί αυτοί- στη δύσκολη στιγμή της ζωής του αφού πριν από τρεις μέρες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα…
«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αγαπημένου μου πατέρα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο στο νησί μας, στη δύσκολη τούτη στιγμή ήταν δίπλα μας, συγγενείς και φίλοι, το σύνολο των συγχωριανών μας, οι συνεργάτες μου στην ΕΠΣΡ, συνάδελφοι από άλλες ΕΠΣ της Κρήτης, οι διαιτητές, αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ένωσης μας, το σύνολο των οποίων εξέφρασε, είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε με προσωπική επαφή την συμπαράσταση του σε μένα και τους οικείους μου. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.»
Με εκτίμηση, Τίτος Χνάρης, Πρόεδρος ΕΠΣ Ρεθύμνου