Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας προχώρησε ο Ρεθυμνιακός από την ημέρα έναρξης της νέας σεζόν. Απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 σ’ ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σοχώρας.
Υπενθυμίζουμε ότι, οι Ρεθεμνιώτες είχαν ξεκινήσει με… νίκη τα φιλικά τους παιγνίδια απέναντι στον Ρωμανό (ΕΠΣΗ1) με σκορ 3-0.
Αυτή τη φορά, το φιλικό ήταν πολύ πιο δυνατό καθώς ο ΠΑΟΚ έχει φιλοδοξία να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στο Ηράκλειο.
Οι παίκτες του Ανδρέα Τσουπάκη που έχουν τρέξει αρκετά μέχρι σήμερα, είχαν τα καλά τους διαστήματα, ωστόσο πρόκειται -όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη- κατά 50% για μια καινούρια ομάδα που ψάχνει τους αυτοματισμούς της αλλά και τη συνοχή της.
Σ’ ότι αφορά τα γκολ του αγώνα, οι Ηρακλειώτες προηγήθηκαν με τον Άκη Κουράκη στο 17′ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 70′ με τον Λιάκο. Φυσικά, το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο αν και ως γνωστό, όταν κερδίζει κάποιος αναπτερώνεται η ψυχολογία του.
Θα πρέπει να πούμε όμως ότι έγιναν πάρα πολλές αλλαγές οι οποίες επηρέασαν τόσο τη ροή όσο κυρίως τη συνοχή των δύο ομάδων.
Φιλικό με Ποσειδώνα
Ο κύκλος των φιλικών αγώνων βέβαια μόλις ξεκίνησε για τον Ρεθυμνιακό…
Αύριο κιόλας (Τετάρτη 26/9), ο συντελεστής δυσκολίας αλλάζει με τον Ανδρέα Τσουπάκη να έχει τη δυνατότητα να δει παίκτες με έξτρα χρόνο συμμετοχής παίζοντας απέναντι στον Ποσειδώνα που φέτος έχει κι εκείνος μεγαλεπήβολα σχέδια στο Α’ τοπικό Ρεθύμνου.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.30. Φυσικά, από την πλευρά του Ποσειδώνα του Νίκου Καραδάκη που μετράει μόλις 7 μέρες προπονήσεων με τη σημερινή, η σκοπτική σημασία με την οποία θα δουν το συγκεκριμένο ματς έχει άλλη σημασία.













