17 °C Rethymno, GR
27/11/2021

ΕΑΠ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Έκαναν σέντρα» στις ακαδημίες

Με όρεξη, διάθεση και παιδικά χαμόγελα η ΕΑΠ ξεκινάει την εφετινή σεζόν για να μπορέσει να αναδείξει τα δικά της παιδιά. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου η διοίκηση της Ένωσης μαζί με τους προπονητές άνοιξε την αυλαία στα παιδιά ηλικίας από 5 ως 16 ετών.

Συν τοις άλλοις, αυτή είναι η 7η σερί χρονιά που η Ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ αποτελεί μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπονώντας το πρωτοποριακό, μα και άρτια δομημένο προπονητικό πρόγραμμα, μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες (31 Αυγούστου-13 Σεπτεμβρίου), οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τις ακόλουθες ώρες για τις συγκεκριμένες ηλικίες:
Παράλληλα, οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978 773 628.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. παραμένει για 2η χρονιά, ο διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Β’, Παντελής Κατικάς, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες του, τον προπονητή Τερματοφυλάκων Δημήτρη Δομαζάκη, όπως και τους προπονητές Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη, αλλά και με νέο μέλος τον Μενέλαο Δημητριάδη. Δίπλα τους βρίσκεται ο πρόεδρος που είναι συνάμα και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Βερνάδος.

Ν. Βερνάδος: «Πιστή στις Αρχές και την Φιλοσοφία μας και υπεύθυνη στάση»
Ο Νίκος Βερνάδος λοιπόν που έχει έναν διπλό, πολύ σημαντικό ρόλο στον σύλλογο, μίλησε για την νέα αρχή που επιδιώκει η ΕΑΠ στον χώρο των ακαδημιών:.
«Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ για 7η σερί χρονιά καλωσορίζει παλιά και νέα μέλη μας στην έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας μας τη σεζόν 2020-2021.

Τη νέα χρονιά συντηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη συνταγή της περυσινής σεζόν στην προπονητική μας ομάδα, προσθέτοντας ένα ακόμη διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου και άρτια καταρτισμένο, το Μενέλαο Δημήτριαδη, τον οποίο επίσης καλωσορίζουμε.

Φέτος βιώνουμε μια διαφορετική σεζόν, όπου όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε υπεύθυνη και στιβαρή στάση για να καταπολεμήσουμε τον covιd-19. Οι Αρχές και η Φιλοσοφία του συλλόγου μας σε βάθος χρόνου είναι αδιαπραγμάτευτες και με αυτές θα πορευτούμε και φέτος, σε συνάρτηση με την τήρηση όλων υγειονομικών μέτρων των ειδικών για την ασφάλεια και την ΥΓΕΙΑ όλων μας. Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας και του συλλόγου μας, όπως και σε όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο.»

Π. Κατικάς: «Το δίκτυο με την ΠΑΕ ΑΕΚ εχέγγυο για όλους μας»
Ακολούθως, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Παντελής Κατικάς πήρε τον λόγο και θέλησε να καλωσορίσει παλιά και νέα παιδιά. «Επιστρέφουμε ξανά στον αγαπημένο μας χώρο, το γήπεδο, ώστε να αθληθούμε, να εξελίξουμε το ταλέντο μας, μα προπάντων να γευτούμε την χαρά του παιχνιδιού.

Στην έμπειρη προπονητική μας ομάδα, εντάχθηκε φέτος ο Μενέλαος Δημητριάδης, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.

Όλο το οικοδόμημα της Ε.Α.Π. καλωσορίζει επίσης παλιά και νέα μέλη και όλοι μαζί θα μείνουμε πιστοί στις Αρχές και τη φιλοσοφία μας, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση των παιδιών μας. Η συνεργασία για 7η χρονιά με το δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ένα ακόμη εχέγγυο για όλους μας.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν μας επιφυλάσσει μιας διαφοροποιημένη κατάσταση με την πανδημία του covid-19, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και προσοχή, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Να έχουμε καλή και εποικοδομητική ποδοσφαιρική σεζόν όλοι μας.»