Τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσδίδουν τα τοπικά προϊόντα στα παγωτά αλλά και στα milkshake, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στις εκδηλώσεις της Γιορτής Κρητικής Διατροφής.
Ο master chef Γιάννης Αποστολάκης δημιούργησε δικές τους συνταγές, χρησιμοποιώντας φρούτα και άλλα υλικά όπως η μυζήθρα, παρουσιάζοντας τις πολλές και διαφορετικές δυνατότητες που υπάρχουν για ξεχωριστά γλυκίσματα, παγωτά και ροφήματα.
Άλλωστε στόχος της εκδήλωσης ήταν να εξοικειωθούν μικροί και οι μεγάλοι με διαφορετικούς τρόπους παρασκευής, απολαμβάνοντας ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα.
Μιλώντας στην εφημερίδα μας ο Ρεθυμνιώτης master chef Γιάννης Αποστολάκης τόνισε, ότι «Πρώτα από όλα με χαροποίησε ότι ήρθε πολύς κόσμος, ενδιαφέρθηκε, να ακούσει αυτά που είχαμε να πούμε. Βλέπω γενικότερα ότι η γιορτή έχει επίσης αρκετό κόσμο και είναι αυτό πολύ σημαντικό γιατί εξελίσσεται, φτιάχνεται και έχει την προοπτική να γίνει κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Χαίρομαι γι’ αυτό γιατί είμαι εδώ, στον τόπο μου και έχω και εγώ να δώσω πάρα πολλά πράγματα».
Με πολύ κόσμο να γεύεται παγωτά και milkshake, η προχθεσινή εκδήλωση συγκέντρωσε τα φώτα του ενδιαφέροντος και ανέδειξε τις προοπτικές που υπάρχουν και σε αυτόν τον τομέα της διατροφής.